perjantai 30. elokuuta 2013

Salilla viimeinkin saa ottaa rankemmin

....seuraavat kolme viikkoa matkia.... Jutta Gustafsbergiä?

No ei ehkä ihan. Aloin kuitenkin käymään salilla! Fit Fys Femmellä oli mukava tarjous kuukaudesta + suunnitellusta saliohjelmasta, johon sitten kaverin kanssa tartuttiin. Viikon verran on nyt käyty, ja hyvälle kyllä tuntuu! Vielä kun saisi tuon ruokapuolen vähän terveellisemmäksi että tulosten näkyminen kropassa tehostuisi, tuolla miehekkeen luona tulee syötyä aika helposti ja yksinkertaisesti... Täytyy ehkä ruveta itse tekemään ajan kanssa ruokaa siellä. :D


HeiaHeiaan on kertynyt tälle viikolle 8,3 tuntia liikkumista! Silloin kun tuonne tunnuksen tein, niin laitoin viikon tuntitavoitteeksi 5 tuntia. No, tällä viikolla tuo vitonen ylittyi jo tiistaina! Nyt siis salilla on tullut käytyä viime viikolla torstaina ja sunnuntaina, tällä viikolla maanantaina, tiistaina ja torstaina. Nyt tulee reissuviikonloppu, saa nähdä ehtiikö salille vaikka sunnuntaina illaksi. 3-4 kertaa viikossa olisi kuitenkin kiva käydä.

Kiva kun tuonne salille on avainkortti, jolla sinne pääsee ihan 24/7. Ollaan havaittu, että siinä 10-11 aikaan mennessä on vielä mukavan tyhjää, kun taas jo iltapäivästä on melko täyttä. Sekaan sinne mahtuu kuitenkin, en muista että olisin joutunut odottelemaan jotakin laitetta, vaihtoehtoja kun on useampia. 

Minun ohjelmaani kuuluu 11 eri laitetta ja liikettä: jalkaprässi, jalan koukistus, hauiskääntö, ojentajat taljassa, reiden loitonnus, rintalihas, vatsalihakset vatsapenkissä, vinot vatsalihakset ja selän pienet kiertäjät, selkälihasliike selkäpenkissä, vaakasoutu ja pystysoutu. Omaksi suosikkiliikkeeksi on ehkä noussut tuo jalan koukistus. Monessa liikkeessä olen jo saanut lisäillä vähän painoja, kun huomaa että kyllähän tässä jaksaakin vähän liiankin hyvin! Teen siis kaksi sarjaa peräkkäin, ja 15-20 toistoa per sarja. Kun yksi kierros on käyty, niin teen vielä toisen kierroksen, jolloin teen sarjat vielä kerran. Osassa liikkeistä on tullut mietittyä sitä painoa: ensimmäinen sarja menee painavammalla vielä ongelmitta, lopussa saa jo puristaa, mutta pienen tauon jälkeen toisessa sarjassa jaksaa ongelmitta ehkä 6-8 toistoa. Kannattaisiko sitten pitäytyä siinä pienemmässä painossa, vai miten? Yksi sarja painavammilla menee vielä hyvin. Vai pitäisikö tehdä niin, että ensimmäinen sarja painavammilla, ja toinen perään kevyemmillä? Mikähän olisi tehokkainta?

Saa nyt sitten nähdä, että mikä on tavallinen hinta tuolle kuukausikortille, että kärsiikö sitä maksaa pienistä opintotuista. Toivottavasti syyskuussa pääsisi tekemään jonkun verran sijaisuuksia päiväkoteihin, niin se olisi sillä maksettu.

Pistetään tähän vielä heiaheia-listauksia elokuulta:


***


***


***


Juoksupuoli on kyllä jäänyt valitettavan vähälle. :( Jospa sitä taas saisi vähän rutinoiduttua.

Ps. Tulihan sitä otettua "ennen"-kuvat kropasta, mutta vielä en niitä julkaise täällä... Katsotaan sitten, jos on aihetta ottaa "jälkeen"-kuvat. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails