maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sekopää

Directionsin hiusvärit on niin laatua. Tässä vähän kuvia siitä, kun värjäsin perjantaina ja lauantaina Ebony-värillä, eli mustalla. Kuvat on otettu aamulla.On siellä vihreetä ja sinistä ainakin, ehkä sitä mustaakin vielä vähän. :D Selvästi näkee, että nukun kyljelläni... :D
Otsatukkaakin vähän pätkäsin, kun sitä parturireissua ei ole hetkeen taas tiedossa.

Siitä kirjoituskilpailusta sain tällaisen onnittelukirjeen. Ja hienosti osattiin mun nimikin kirjoittaa oikein, hienoa. :D Sukunimen ois voinut mokatakin vielä, mutta ei toi mun etunimi niin hirveän ihmeellinen pitäis britin korvaan olla... :DKiva jos sillä on hirveen isot odotukset, että mä olen joku fiksu ja filmaattinen... Joo... :D

Perhana, jalka on kipeytynyt. Kävin eilen 8 kilometrin lenkillä, juoksu kulki kivasti, oli ihana ilma! Mutta tänään töissä alkoi yhtäkkiä oikeaan jalkapöytään ja jalkapohjaan särkeä... Katsoo nyt että vaikuttaako se, että saan huomenna viimein laitettua tennarit jalkaan, nuo talvikengät kun on olleet vääääähäsen kuluneet mm. kantapäästä... Ei ehkä ihan optimiasento jalalle.

Pistetääs vielä kynsikuvia.

Näissä pohjalla Dependin hololakka 2033, viivat (jotka voisivat olla vähän paremmatkin) Aden cosmeticsin nail art -lakalla.

Näissä taas alla BYS:n 05 UV Frightening Lightning, Maybelline color show 181 Charged and ready, ja GinaTricot Pretty Sweet. + Water decalsit. Ihanat hih.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails