maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pöh ja jeh

Tänään ei kyllä juoksu kulkenut yhtään. Viime viikolla oli yhtä jos toista estettä, että jäi lenkit todella vähille... Tänään meinasin ottaa takaisin juoksemalla pitemmän lenkin, mutta heti alkumatkasta alkoi kylkeen pistää ja jalat tuntui todella raskailta. Mitään ei kyllä juoksusta tullut, kävelyksi meni vähän turhan useaan otteeseen. Lisäksi tuli valittua uusi reitti vähän sattumanvaraisesti, ja kun siellä yhdessä kohtaa ei sitten ollutkaan kevyen liikenteen väylää, niin tulihan sitä vauhtia vähän lisää... :D
7,25km tuli matkaa lopulta, ja aikaa meni 50 minuuttia. Viitisen minuuttia enemmän, mitä tuossa matkassa yleensä menee. Vauhti oli 6:53min/km.

Tänään bongasin Lidlistä jonkun sykemittarin parilla kympillä, samoin juoksulenkkarit 20e. Ei tullut kuitenkaan kumpiakaan ostettua vaikka molemmille olisi tarvetta (kyllä noilla kengillä vielä juoksee, mutta uudet ois hyvät...), sen verran tiukkaan pitää nyt katsella tuota rahanmenoa. Miten se meni, tili tuli, tili meni, tuet siis, kiitos laskut?
...Huomasinkin tarjouksen jostain kuntolehdestä, kolme numeroa, ja kaupan päälle juoksukello (sis. se juoksunopeus ja matka, joita kaipaan!), eikä ole kuin 12,90.... Hoo!
Hyvät juoksuvaatteetkin olis kyllä kivat. Huppari/pitkahihanen/puuvillatoppi ja verkkarit, jee?

Ps. Ihkuva, voitin OBH Nordican Magic Hair Day -kilpailusta Magic Style Brush -muotoiluharjan. :D Huhtikuun aikana pitäis saada se. Saa nähdä miten tuommosta osaa käyttää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails