tiistai 18. syyskuuta 2012

Row, row, row your boat!

Oltiin laivalla! Oli Viking Linen lahjakortti, ja päästiin sitten viikonlopuksi pienelle reissulle. Turusta noustiin lauantai-iltana Isabellaan, ja matka kävi kohti Tukholmaa. Maissa ei tosin päässyt käymään, vaan laiva lähti aamusta aikaisin takaisin Turkua kohti.
Käytiin syömässä sellaisessa paikassa, jossa hintaa tuli sen mukaan, kuinka painava annos oli. Sopi minulle hyvin, koska söin mahani täyteen noin viidellä eurolla! :D Sunnuntaina käytiin siellä myös.

Oli aika pettymys (varsinkin Mikaelille.. :D ) ettei hytissä ollut telkkaria! Olisihan se ollut kivaa syömisen jälkeen käydä sängylle hetkeksi katselemaan vaikka piirrettyjä. Mutta ei! Ei telkkareita kuulemma ole kuin luksushyteissä. Toista se on Siljalla! Saatiin aika siellä kuitenkin kulumaan mm. Taxfreessä ja standupissa... Ei siellä tullut sitten käytyä tanssimassa tai muutenkaan yökerhossa, tuli vähän ylipukeutunut olo kyllä. No, ei siinä mitään. Tunsinpahan oloni kerrankin hyvännäköiseksi... :)

Sunnuntain puolella osallistuin tietovisaan. Osallistujia arvottiin 6kpl niistä, jotka ostivat 5e arvoisen "luksusdrinkin" - se oli pahaa, spriteä ja bacardia. Hyi. (Laivalla muuten pitää aina juoda niitä kivoja drinkkejä, ei mitään siideriä tai lonkeroa!) No, minun numeroni sieltä sitten arvottiin ja pääsin kisaamaan! Edessä oli sellaiset buzz-ohjaimet, ja aika perus tietovisa se oli. Jotkut kysymykset oli vähän turhan nippelitietoa, mutta jotkut vastaukset tuli ihan puhtaasti tietäen. Pääsin sitten jaetulle kolmannelle sijalle, jee! :D Kaksi ensimmäistä sai risteilylahjakortit, mutta kannattaako sitä nyt viikkarille toistamiseen heti perään lähteäkään... Sain sitten suklaata ja 6e drinkkilipun, jolla kustansin ruokani. :)

Oli siellä melko vähän ohjelmaa, karaokessa käytiin... Mutta oli silti kivaa murun kanssa. ^^

Seuraa "minäminäminä"-osio:
6 kommenttia:

 1. Oot näyttänyt oikein nätille :)

  VastaaPoista
 2. No vitsit, olisit käynyt moikkaamassa sossusiskoasi, kun täällä päin pyörit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdettiin sellasella aikataululla, että ehdittiin vähän aikaa odotella terminaalissa illalla, kasilta lähti illalla laiva ja kasilta oltiin takasin sunnuntaina illalla. Pidetään mielessä seuraavaa kertaa ajatellen. :D

   Poista

Related Posts with Thumbnails