lauantai 15. syyskuuta 2012

Nälkäpäivää, pimeää kauppaa + rotat leikkii

Eilen oltiin Hennan kanssa tunnin verran lippaiden kanssa Nälkäpäiväkeräyksessä. Kyllähän niitä lahjoituksia tuli, ja saatiin siitä itsellemme hyvä mieli! :) Jee! Mun oma virtuaalinen lipas tosin ammottaa vielä tyhjyyttään... Jos juuri SINÄ olisitkin ensimmäinen lahjoittaja?

Hämeenlinnan keskustassa oli eilen illalla Pimeän kaupan ilta. Kaupat olivat auki illalla yhdeksään, kymmeneen, ja kadulla oli tapahtumaa. Muidenmuassa esiintymässä olivat Tulisudet feat Flamma. Oli kyllä hieno show, vaikka oli vielä aika valoisaa. Ja lopulta alkoi sataa kaatamalla. Ja me siinä luokkakavereiden kanssa istuttiin Hemingwaysin terassilla, juuri näin... Heh! Hävittiin siitä sitten lopulta Emmin kämpille katsomaan ihania videoita.... :D

Tänään lähdetäänkin murun kanssa laivalle kaksistaan, huippua! ^.^ Turusta Tukholmaan, tosin laivassa pysytään. Huomenaamulla meitä odottaa ihana aamupala!

Ps. Vähän on paikat vielä pumpista kipeät... Sara kauhisteli, kun eilen kävelin rappusia neljänteen kerrokseen. :D

Pps. Näin eilen eksän kaupungilla. 1,5 vuoden aikana tää on toinen kerta kun nään sen - tosin vilaukselta tälläkin kertaa. Edellinen kerta taisi olla aika tasan vuosi sitten. Vaikka asutaankin edelleen tietääkseni samassa kaupungissa. Mut asiaan, ilmeisesti sillä on tyttöystävä! Ja se sai mut aika hyvälle tuulelle ^^ Ehkä en pilannutkaan sen elämää.

Ppps. Mikael sai kämpän! 

Rottakuvia, tulikuvia.
Sitten ne tulikuvat.

Omg! Mulle on jostain tullut yhtäkkiä kaksi lukijaa lisää! Tosin noissa on niitäkin, jotka ei bloggeria enää käytä tai minua varmasti seuraa, vaan on unohtunut.. :D

1 kommentti:

Related Posts with Thumbnails