maanantai 17. syyskuuta 2012

Piloxing?

Ai mikä se on?

Piloxing on tehokas sekoitus Nyrkkeilyä, Tanssia ja Pilatesta. Nämä kolme hyvin erilaista lajia nivotaan toimivaksi kokonaisuudeksi, joka haastaa treenajan jokaista lihasta. Piloxing on intervallitunti, jossa nostetaan sykettä nyrkkeily- ja tanssiosuuksilla ja annetaan lihaksille tekemistä Pilates tekniikoita apuna käyttäen. Piloxing tunnille lisäpuhtia antavat lajiin tarkoitetut hanskat. 
evatar.fi

Tämä käytiin testaamassa tänään Saran kanssa. Kun odottelua oli koululla muutama tunti, niin siinähän väsyi, eikä oikein meinannut liikkuminen innostaa... Mutta pakko sinne tunnille oli mennä, kun oli näin sovittu, ja odotettukin koululla. No, intoa sitten nosti se, että nämäkin tunnit ovat ilmaisia Hamkin opiskelijoille! Jee! Eli täytyyhän ottaa kaikki hyöty irti ilmaisista tunneista, niin kolmesti viikossa tulee sitten liikuttua ainakin. :)

Meillä ei noita painohanskoja ole, eikä varmaan ihan heti tarvitse hankkiakaan, sen verran hiki tuli! 250 grammaa olisi kuitenkin jo melkoinen lisä, kun niillä käsillä nyrkkeillään melko tiuhaan tahtiin ja nopeastikin!

http://deals.dailycandy.com/deal/4557/piloxing-50-percent-off-la/

Tuli kyllä innostuttua, nyrkkeilyä olisi saanut olla enemmänkin, mutta pilates- ja pikaiset oman tyylin mukaan tanssiosuudetkin oli ihan kivoja. Ihan hyviä rauhoittumistaukoja toki!

Toivottavasti sitä pääsisi ensi kerrallakin tuonne, sen verran hyvää liikuntaa tämä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails