tiistai 10. heinäkuuta 2012

Vähän liian suuri vaatepostaus, hups. vol 1, Cybershop.

Jotain. Uutta. Tähän elämään.

Näin kesäisin poden aina ties minkä sorten kriisejä, identiteettikriisi ja kaikki. Haluaisin interrailille heti enkä kohta. No, kohta on uusi tukka (värjään hiukset + jos sais kivat pidennykset pysymään 8) ), ja sit syksyllä kun saa taas rahaa, niin voisi tilailla uusia vaatteita... Vähän muutosta vaatekaappiin. Ei nyt kokonaista tyylimuutosta, mutta sellaista pientä ja ajoittaista särmää omaan tyyliin.

Mutta asiaan. Kalastelin eri nettisivuilta ihania vaatteita, jotka olisi kiva omistaa. Näitä tulikin yllättävän paljon, hups... :D Sitä vaan että ei ole tietty kroppaa kaikkiin tollasiin, väärän muotoinen tai liian lyhyt.

Otetaan ensin vaatteet Cybershopista. Ne nyt on vähän sekalaisessa järjestyksessä (järjestely alkoi olemaan vaikeaa), mutta... No, kuvia. Pidän nyt sitten vaatteet kaupan mukaan omissa postauksissaan, muuten tulisi ihan liikaa kuvia. :D Jätän nyt sen kummemin kommentoimatta kuvia, muuten kaikisa lukisi "ihana!<3" :D

No tässä. Ois kiva jos joku sponssais mua vaatteisiin, pur. No, cybershopiin ainakin pääsee helposti, joten eiköhän joskus jotkut näistäkin löydy omasta kaapista sitten.

Huom! Ekaa kuvaa klikkaamalla saa näkyviin kuvasarjan, kuvat näkyy isona ja helposti nuolinäppäimiä painamalla pääsee näppärästi eteenpäin. Siellä ei ole välissä mitään tekstiä.

Ps. Vielä on muuta hienoa tulossa. 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails