torstai 12. heinäkuuta 2012

Tukkaprojekti, 24 tunnin seikkailu ja rottia vaihteeksi.

Nyt on kiva fiilis! ^^ Värjäsin äsken hiukset piiitkästä aikaa mustaksi. Koskahan mulla on ollut oikeasti viimeksi mustat hiukset? Yläasteen loputtua nyt ainakin, mutta onko sen jälkeen... Muistaakseni jossain kohtaa. Pää näyttää nyt niin paljon paremmalta ilman hiusten leikkaamistakin, kyllä tuo väri tekee paljon. Olihan se edellinen väri vähän kulahtaneen sekalainen :D Mut jes. Ja tukkaprojekti saa jatkoa kenties lauantaina, jos mahdollista. Hihii.


On se kumma, kuinka näyttäisi naama ja tukka peilissä miten nätiltä, niin kamerassa ne näyttää ihan pöljiltä. Nojaa. Saa kelvata. Yheltä tuli kuitenkin kivoja sanoja, hih<3 Ja parilta muultakin, jee.

Lisää kivaa fiilistä loi eilinen! :) Ensiksi, ma-ti välisenä yönä klo 2:30 sain qruiserissa kivaa viestiä ja jutustelua, ja neljältä aamuyöllä lähdin sitten uuden kaverin luo yöksi. :D Koskahan siellä sai unta, joskus kuuden aikaan? 12 aikaan taidettiin lopullisesti herätä, mutta hiukan katkonaista oli välillä uni. Neljältä päivällä lähdin sitten likkojen kanssa Panchoon syömään! :) Sieltä ennen kuutta selvittiinkin Public corneriin, vaikka ensinhän oli puhetta vain panchosta... :D Publicissa pelattiin ensin pari tuntia Eurooppatietovisaa... Joskus kai kahdeksan aikaan vaihdettiin Monopoliin. Ja haa mää rökitin kaikki! : D Paitsi sitten kun oli pakko ruveta kauppaamaan tontteja, kun kellään ei ollut värisuoria, piti saada peli käyntiin vähän muutenkin kuin niin että kaikki maksaa minulle ja minä silloin tällöin muille. :D Peli lopetettiin n. puoli yhden aikaan, eli muutama tunti tuli pelattua.... Heh. Ja kun laskettiin koko omaisuus yhteen, niin minulla taisi olla jotain 30 tuhatta euroa enemmän kuin Saralla, huh. :D Melkein 84 miljoonaa oli kerrytetty omaisuutta... Kun alussa rahaa jaetaan alle 20 miljoonaa euroa. Sain muuten Turenginkin! 
Mutta jees, oli hauskaa. Sieltä mentiin vielä parille Hanniin, oho... Jotkut halus välttämättä sinne, kun siellä oli strippari. : D Nojoo. 
Joskus puoli kolmen aikaan viime yönä taisin olla taas kotona... Oli siis aika jees 24 tuntia minulla! Kiva päästä välillä neljän seinän ulkopuolellekin... Näitä lisää!

Lopuksi kuvia rottapojista viihdyttämässä itseään ruuan parissa, taas vaihteeksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails