perjantai 6. heinäkuuta 2012

Maroon 5: Overexposed

One more night
Ensin tulee mieleen, että voi ei, ei kai tästä ole tullut sellaista yökerhopaskaa? En nyt oikein tiedä mitä ajatella, olisiko kivaa vai kamalaa kuulla tätä jossain Hannibalin tanssilattialla... En tiedä. Kiva biisi, ei hirveästi ainakaan ylipositiivisia tunteita herätä, mutta ei mitään inhoakaan. Katsotaan nyt.

Payphone
Toinen sinkkubiisi, kuultu muutamaan kertaan ennenkin. Wiz Khalifa... Lyriikoissa (hänen osassaan nimenomaan) "fuck that shit" ei ole kyllä koskaan miellyttänyt minua. :D Mutta joo, tästä biisistä olen kyllä tykännyt ensikuulemasta lähtien. Nannaa, mitäpä muuta siihen sanomaan.

Daylight
And when the daylight comes i'll have to go
But tonight i'm gonna hold you so close
Cause in the daylight we'll be on our own
But tonight I need to hold you so close
Kiva kertosäe, vaikka vähän jotenkin "tavallinen" ja tylsä, tätä samaa teemaa on paljonkin Maroon 5:n tuotannossa. Mutta tykkäsin kyllä, toisella kuulemalla varsinkin nousi kivasti esiin ja varmaankin tästä tulee yksi suosikeista levyllä, uskoisin!


Lucky strike
Vahvasti seksiaiheinen biisi, ylläripylläri. Kertsin "oo"-huutelun perusteella saattais remixiä kuulla myöskin yökerhoissa. Jotenkin ärsyttää, mutta silti tykkään tästä biisistä, mukavan reipas sävelmä. :D Väkisinkin rupes pää heilumaan kuunnellessa. Joo, ehkä mä tykkäänkin tästä.

The man who never lied
Tässä tykkään lyriikoista enemmän kuin joissakin levyn biiseissä, mutta muuten kuulostaa jotenkin samalta kuin... monetkin biisit. Eli saattaa hyvin hukkua muiden biisien joukkoon.

Love somebody
But if I fall for you... Oi nam, Adamin ääni on niin nannaa tässä, varsinkin sanan "fall" kohdalla. Mutta sitten taas että lauletaan "I really wanna love somebody, I really wanna dance the night away"... Mikä neiti sää oikein olet? :D Nojoo, mitähän tästä sanoisi. Myös jotenkin todella tavallinen biisi, pari kohtaa joista tykkään ja se on siinä. Kokonaisuudessaan toki kuunneltava biisi, mutta kun tämän tyyppisiä biisejä on jo maailma täynnä.

Ladykiller
How could you do it? Apua, haha, kuulostaa Lauri Ylöseltä vähän (nimenomaan soolotuotannolta) tässä kohtaa! :D Mut hei, tästä tykkäilen kyllä kovasti. Jotenkin chilli biisi, sellainen cool. "Oooo"-huutelu on kiva tässä, heh. Voipi mennä levyn suosikkeihin tämäkin.

Fortune teller
Ihme diskobiittiä taas, höh. Mut muuten toinen jotenkin cool biisi, kiva fiilis ja sävel, mut toi diskoilu. Pööh.

Sad
Oi kiva piano. Tooodella hyvää vaihtelua koko biisi kaikin puolin noihin diskojumputuksiin. Tykkääntykkään.  Jos tähän biisiin rakastuisin nyt ja pääsisi kuulemaan livenä, niin olisi sellainen kyylenpiisi jossa lauletaan herkistyneenä mukana, arvelisin.

Tickets
Hei kiva kitara. Mukava fiilis tässä biisissä. Ei liian diskoilua. Ihan jees, mut en usko et hirveesti tulen tätä popittamaan. "Lalalalala"-lallatus jonkun naikkosen laulamana ärsyttää.

Doin' dirt
Yhyy sieluton diskojumputusbiisi kliseesanoilla. Menevä, mutta sieluton.

Beautiful goodbye
Kivaa. Rauhallista. Hyvästeistä vaan on näiden levyillä useampaankin kertaan laulettu. Mut kiva.

Wipe your eyes
...No onko taas vähän käytetty aihe lyriikoissa. Pari joka tappelee ja menee huonosti mutta tahtoo korjata asiat vaikka sattuu. Mut biisi kuulostaa kyllä kivalta. Mitähän tuo alun laulu on? Kivasti kulkee biisi.

Wasted years
Ensimmäinen ajatus "mitä tämä on?" Mut kivaa chillailua. Aika kivaa vaihtelua tälle levylle. Musiikista tulee mieleen jotenkin TLC. Ihan mukava kyllä. Voisi kuvitella kuuntelevansa tätä rannalla aurinkoa ottaessa.

Kiss
7 minuutin biisi. Oho, taas erilaista. Ilmeisesti tätä biisiä on levyttänyt ainakin Prince ja Tom Jones. Heh, aika kiva cover. Tykkäsin myöskin Hands all over -albumin "Crazy little thing called love" -coverista. Jep, oikein mukava lisä, ja kuulostaa oikein hyvältä!

Moves like Jagger
MUN biisi. Tätäkin on rakastettu ensihetkestä alkaen. Takuuvarma keino saada minut tanssimaan ja heilumaan ja hyvälle fiilikselle! Puspus.


Albumin jälkitunnelmat... Joo. Useita biisejä joista tykkään, joillekin en oikein syttynyt. No eipä kai sitä tarvitsekaan. Heti en ryntää ostamaan levyä, mutta kyllä se täytyy aikanaan saada muiden Maroon 5 -levyjen seuraksi. Mukavaa kuunneltavaa.


Tsekkaa myös keikkakuvat viime vuodelta: Kaapelitehdas 30.11.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails