maanantai 25. huhtikuuta 2011

You are beautiful

You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!

Ninnu  heitti haasteen. Hehee, olenkin aina halunnut tehdä jonkun tämmöisen :3 Kaikki kuvat nyt on otettu vuonna 2010, koska tällä läppärillä ei yksinkertaisesti ole vanhempia kuvia, kun kuitenkin vasta reilun vuoden vanha kone kyseessä. Vanhemmat kuvat löytyvät sitten muualta.


Ja haasteen heittäisin edelleen eteenpäin Pilville, tosin Ninnu sen sinne jo heitti, lisäksi Riikalle ja tatalle :)

Äärimmäisen kaunis kuva itsestäni. Viime kesältä, juhannuksen jälkeen tarkalleen. Oltiin matkalla mökille serkun häistä Ruotsista. Hiukset olivat aika kauniisti yön jälkeen ilman pesua, kun oli ollut kivasti fiftarimainen kampaus pannan avulla. Ja seuraavana aamuna tulos oli tämä.


Pienen tytön eka koulupäivä. Ammattikorkeakoulussa tosin. 1.9.2010 on siis tämän kuvan tarkka päivämäärä. Sainpa huomata, ettei tuommoinen hamehousuyhdistelmä ole mikään paras mahdollinen haalareiden kanssa...


Mikkihän on tunnetusti sylikoira, ja näin nätisti sylistä päästään pois. Koskahan lie tämäkin kuva otettu, todennäköisesti viime syksynä. Joo, niin se taisi olla.
Minustakin tuli joskus ylioppilas. Kyllä näitäkin kuvia otettiin, mutta tätä en ilmeisesti ole missään julkaissut. Kiva kuva kuitenkin! Eli 5.6.2010 (?) tässä kyseessä.

Leikin silmälasimallia yhden kilpailun takia ja laittauduin ja poseerasin. Joku tarkkanäköinen voi huomata, että on samat korvikset tässä ja edellisessä kuvassa. Missähän nuokin nyt ovat, sen verran nätit kyllä on... Viime kesältä tämäkin kuva.               .  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails