perjantai 1. huhtikuuta 2011

100!

Rupes tekee mieli kirjoittaa jotain söpöhöpsötystä ja turhaa hälinää, ja huomasin sitten, että tämä on ilmeisesti sadas teksti tässä. Hassua. Mistähän kaikesta sitä on tänne tullut kirjoitettua - koulusta niin lukiossa kuin nyt myös ammattikorkeakoulussa, ikävistä asioista kuten hautajaisista, kynsistä ja shoppailuista vähän myös, homokohuista ja tietenkin on muistettava myös marraskuun nanowrimo, joka veikin reilun 20 postausta. Hehheh. Ja kyllä, tässä vaiheessa voisin sanoa etten siihen Script Frenzyyn osallistu, kouluhommat vie nyt sen verran aikaa (jos niitä siis tekisi ihan ajallaan).

Mutta jooh. Hihhihhih! On jotenkin tosi kiva fiilis nyt. On ollut kivaa asua yksikseen (tai no kämppiksen kanssa) tämä pari viikkoa, on ollut oikein mukavaa. On saanut mennä nukkumaan kun haluaa, herätä kun haluaa, ja nämä siis tietenkin niin että ottaa huomioon koulun. Ja saanut tehdä sitä ruokaa, mitä ihan itse haluaa, kukaan muu ei sitä syö, niin se saa olla vaikka minkälaista mössöä. Hahah.
Lisäksi aion ostaa sunnuntaina muroja. Pahanpahan Nestlen Nesquikeja todennäköisesti. Koska tykkään niistä! Ihan itse ostan! Ja minä syön! Koska haluan!

Ja johan tuo huone näyttää ihan asuttavaltakin. Pitäisi vaan saada rahdattua pahvilaatikot ja muovipussit pois, niin olisi ehkä vähän viihtyisämpi, mutta olen viihtynyt siellä jo nyt oikein mukavasti! Ei ole vielä tuntunut liian pieneltä, ja ainahan sieltä pääsee pois. Mutta siistiä jo on, ja no... Tiistaina taisin pitää oikein spurttisiivouksen, kun sain jonkun kylään. :D
Hyvä puoli tässä on myös se, että ihanaiset S&S asuvat naapuritalossa! ♥ Heti toisena asuinpäivänäni me lähdettiinkin porukalla keilaamaan - ja sen jälkeen vielä yksille lähipubiin. Ja se oli tiistai. Tiistai! Ja olin kotona vasta joskus klo 23 aikaan! Hauskaa. Ja oli muuten oikein kiva ilta se! Eilen meninkin toiselle äSsälle tekemään yhtä kouluhommaa, ja kai minä siellä kolme tuntia istuin. Hih. Se oli kivaa. Ja ei, sitä kouluhommaa ei tehty todellakaan kolmea tuntia. :D Oli vaan niin kivaa, ettei tarvinnut miettiä että jonkun muun takia pitäisi lähteä kotiin, ja kotiin pääsi nopeasti kipaisemalla pihan poikki. Jee!

Ja olipas muuten kivat päivät tuossa. :) Thnks E! ♥ Olipahan kivaa käydä Ideaparkissakin ekaa kertaa, iso paikka se on. Vaikka kun minä olen huono shoppailija, jos en tarvitse mitään, ja varsinkin kun olen niin pihi. No mut ei se mittään, hyvä seura on aina hyvä juttu. Ja muuten, odotan hänelle nyt kaksosia.

Hihityttänyt tänään. Oli koulupäiväkin niin kiva, kun oli Tarinallisia menetelmiä. Ehkä huipuinta oli se kun saatiin olla klovneja - nenät päähän ja randomhatut mukaan, ja siinä sitten oli kuin ihan eri ihminen klovnina. Se oli hauskaa.

Heh, endinpäs saada tähänkin päivään yhden aprillipilan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails