sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Ruakaa Turust: Pizzarium

....sen enempää en lähde Turun murrea kiusaamaan.

Jotta saisin vähän taas aktivoiduttua blogin parissa, niin laajennan sushien tutkiskelua Turun ruokailupaikkoihin. Ruokaahan ei voi missään nimessä syödä ottamatta siitä ensin kuvaa, niin täsäpä nyt tätä.



Tällä viikolla käväisin Pizzariumissa; Hansan Kultatalon aitoa roomalaista levypizzaa, eikä täytteinä nähdä jauhelihaa tai ananasta. Laajentaapa Pizzarium syksyllä Helsinkiinkin, ja siitä vielä etiäpäi. Turun pizzariumista saa kokonaisten pizzojen lisäksi valikoida nälkäänsä sopivan verran pizzapaloja, 3,90 euroa per lätty. Tuolloin otin yhden palan, josta lähti pieni nälkä oivasti, kahdella palalla täyttäisi isommankin reiän mahastaan. Ainakin minä. Nutellapizzaakin tuolla kuulemma on, johan ny. Mutta asiaan. Täytteitä oli laidasta laitaan, omassani oli mm. mozzarellaa, rucolaa, tonnikalaa ja tomaattia. Ja hyvää oli. Myös koko pohja hävisi ihan viimeistä murua myöten - minä kun useimmiten jätän ainakin osan reunasta syömättä, oli se sitten omatekoinen tai jonkun muun tekemä pizza. Ei sillä, ei tuossa paljon reunoja näkyvillä ollutkaan, mutta se pohja nyt vain oli niin loistava! Ihan ehdottomasti paras pizzapohja, jota olen koskaan napostellut. Nam!

Täytyy kyllä käydä toistekin Pizzariumissa, hakea vaikka laatikollinen paloja mukaan ja herkutella kotona. Suosittelen kyllä muillekin. Hämmentävää, etten ollut aiemmin tullut menneeksi Pizzariumiin. Varmaankin ihan siksi, että harvemmin syön pizzaa kaupungilla ollessa, mutta tuollainen paloittain myytävä ja pienellä nälällä melko halvalla pääsy on oikein hyvä ratkaisu. Jeejee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails