tiistai 14. huhtikuuta 2015

2014 2/2

Ja jatkuu.

Heinäkuussa ei tapahtunut paljoa. No, Oulussa kävin tädin synttäreillä ja ajelin autolla takaisin yli puolet, äiti ajoi osan matkaa. Oli kivaa. Heinäkuussa tuli käytyä myös Lontoossa. En jotenkin muista siitä reissusta paljoakaan... Kolme yötä siellä kai tuli oltua ja nähtyä samoja paikkoja kuin ennenkin, vähän myös uutta. Heinäkuun lopulla sitten taas oli DBTL ja pääsi näkemään pitkästä aikaa The Rasmuksen keikan. Hauskaa oli. Ja tädin mussukkaa tuli syliteltyä.

Rakkauspakkaus!

Pilekunnossa.


Löysin meetvurstistani Jeesuksen.

Tämmöistäkin tuli nähtyä leffateatterissa. Hienoa oli.


Elokuussa olin töissä. Eipä tainnut paljoa muuta tapahtua. Kävin Nastolassa valokuvailemassa ja Hämeenlinnassa uimassa. Leivoin amerikkalaista mustikkapiirakkaa koillismaalaisista mustikoista. Turun puolessa kävin tylsistymässä naamiaisissa ja lähdin pois kun tehtiin oharit.


Syyskuussa söin paljon sushia, kävin Hämeenlinnassa opiskelijabilettämässä ja laivallakin tuli pyörähdettyä. Muisti kyllä hämärtynyt syksystä. Mahtoikohan työhaastattelu olla elo- vai syyskuussa? No, kuitenkin, silloin sain tosiaan vakituisen työpaikan kesätyöpaikastani. Sushia söin enemmänkin.

Viking Gracelta naminameimmat Pina Coladat.

Jääkiekkoakin oli.

Hämptonin gangsta-bileissä oltiin tosi gangstoja.

Ja Turkkusessa oltiin ylpeitä.


 


Karu Izakaya. Namnam.


Lokakuussa kävin ihan yksin laivalla! Mutta sain halvalla ja siellä oli Antti Tuisku esiintymässä, oi että! Pääsinpähän ihan ekaa kertaa yhteiskuvaankin Antin kanssa, ja hetken sai jutella, hii. Lokakuussa oli myös kynsiharrastajien miitti Mi nails -nimisen putiikin tiloissa Turun keskustassa. 


Siskon kanssa tehtiin sushia.


Keikkalookki


Tämän takapuolelle kirjoitin Antille kirjeen. Hihi.


Marraskuussa oli NaNoWriMo! Paljon tuli kirjoiteltua ja myös miiteissä käytyä, oli oikein mukavaa touhua tuo. Oli myös halloweenia ja Softengineä, tuitui.

Joku ihmeellinen kyborgin tapainen yritin olla. Maskeerauskaan ei ole vahvinta alaani.

Päivän pelastus oli tuolloin. Rankka päivä töissä, sieltä kiiruhtaen Skanssiin.

TUTOa tuettiin näin.

Joulukuussa kävin katsomassa sirkusta ja pelastautumassa lukitusta huoneesta Live Exit Gamessa, olipahan huikea elämys! Itsenäisyyspäivänä täällä kävi Anssi Kela ja Sara. Jouluaattoaamun olin töissä. Ennen joulua kävin Venla-murusen synttäreillä ja Nastolassa pyörähtämässä.  Uudenvuoden aaton olinkin sitten jossain erikoisissa juhlissa, jotkin kruunajaiset ne olivat. Sain ihan varta vasten ostaa uuden hienon mekon ja laittaa sen päälle. Erilainen uv-vietto oli se.

Neiti sai sussia!

Joululahja äiskältä :)


Tällainen oli ensimmäinen hiukan vajaa vuoteni Turussa. Huomaan että loppuvuodesta en edes muista paljon mitään erityistä, kovin paljoa ei tapahtunut, pari Nastola-reissua oli, näinköhän kavereita kerran siinä... Aika uupunut ja yksin sitä kyllä oli. Josko tästä loppuvuodesta tulisi parempi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails