lauantai 21. helmikuuta 2015

Uuden musiikin kilpailu 2015 - Karsinta 3

Peto on irti!

Näemmä siellä olis Peto-Anttia tarjolla UMK:ssa tänä iltana vierailevana tähtenä, naminami! Kiinnostaa kyllä nähdä, millainen on show tämän biisin kyljessä. Voisi vaikka tehdä erillisen Tuisku-postauksen piakkoin.

Mutta sitten asiaan. Kolme viimeistä UMK-finalistia selviävät tänä iltana, ja ensi viikolla ollaankin sitten jo finaalissa! Kuka sinne viisuihin lähetetään? Vastahan minä into pinkeänä ja housut mär.... eikun silmät ilosta loistaen äänestin Mikko Pohjolaa peräti kaksi kertaa. Tällä kertaa en ole ketään äänestämässä, mutta jännä nähdä. No, se viikon päästä. Nyt nämä tämän päiväiset kisaajat.

Aikuinen - Kyynelten lahti
No jaa. En ole tätä kuunnellut aiemmin, eikä nyt ainakaan ensimmäisellä kerralla iskenyt. Ihan kiva että on yritetty  tehdä erilaista ja outoa videoa ja biisiä, mutta ei vaan, ei. Plussaa otsaan kirjoitetusta HPK:sta. Ei jatkoon. 

Ida Bois - Kumbaya
Ollaan kaikki yhtä ja sillai, biisin nimen perusteella en osannut muuta odottaakaan. Ei revittele äänellään tarpeeksi, vaikka kuulen kyllä että siihen olisi potentiaalia. Kivempi biisi kuitenkin, kuin tuo edellinen. Mutta voi että kun on epäonninen tyttö sukunimensä suhteen. Luulin aluksi, että nyt on joku teinityttö ja tuo "Bois" on supercool versio sanasta "boys". Mutta kaikesta huolimatta ehkä jatkoon.

Järjestyshäiriö - Särkyneiden sydänten kulmilla
Tykkäilen kyllä, vaikka tästäkin voisi toivoa vielä vähän menevämpää otetta. Jospa sitten live-esiintyminen toisi jotain uutta ja jännää. Kiva ja oikein kuunneltava kappale. Jatkoon.

Angelo De Nile - All for victory
....Voldemort?
Tässä on sen verran vaikuttava video, että toivon että lavallekin on keksitty jotain räjäyttävää. Biisistä kuitenkin tykkään, ei ole oikein tällaista tyyliä tänä vuonna näkynyt. Jatkoon, näistä eniten!

Heidi Pakarinen - Bon Voyage
Yhyhyy, ei. Ensinnäkin aika järkyttävä video ja nuo miehet, hyi. SIIS NOI MIEHET, MITÄ TE TEETTE? Jos tämä jatkoon pääsee, niin paree olla lavalla jotenkin ihmeellinen ja parantaa sen avulla biisin laatua. Kunhan nuo miehet ei ole siellä tekemässä tuota, mitä ne tuolla videolla tekee! Ei jatkoon!

Solju - Hold your colours
Sellai jotenkin kiva. Joku tässä jää nyt vajaaksi, mutta kuitenkin, kiva. Joikaaminenkin nyt on uutta Suomen viisuissa. Niin, joku puuttuu, mutta sanotaan vielä kerran että kiva. Ehkä jatkoon.


Jepsistä jee. Eli Angelo De Nile ja Järjestyshäiriö saisi tästä lähteä omasta puolestani jatkoon, ja Solju kamppailee kolmannesta jatkopaikasta sitten Ida Boisin kanssa. Mutta kunhan ei Heidi Pakarinen, tai ne kammottavat miehet. Näen ehkä painajaisia niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails