lauantai 14. helmikuuta 2015

Uuden musiikin kilpailu 2015 - Karsinta 2

Saa nähdä että ehtiikö tänäänkään oikeasti katsomaan lähetystä suorana, ensimmäisen karsinnan aikaanhan tuli laulettua Singstaria ja saunottua synttäreiden merkeissä, tulosten julkistamiseen ehdittiin sopivasti laskeutua patjoille pelailemaan korttia. Tänään olisi tarkoitus käväistä Klubilla katselemassa bändejä, jeejee!
Mutta tässä nyt sitten tätä.

Jouni Aslak - Lions and lambs
Eikö tää "we are" -juttu ole vähän käytetty euroviisumaailmassa? Jokin tuossa kertosäkeen lopussa muistuttaa jostain poikabändistä. Ei aiheuttanut minkäänlaisia tuntemuksia tämä biisi. Ei jatkoon.

Eeverest - Love it all away
Videolla toivoisin enemmän tunteita laulajatytön kasvoille. Ja heittäytymistä kehon käytössä. Kiva biisi kuitenkin, Jatkoon. 

Otto Ivar - Truth or dare
Mjaa, nii, ehkä. Voi olla.

Opera Skaala - Heart of light
Itsensä monistaminen musiikkivideolla, ei. Oopperalaulanta on ihan hienoa, mutta ei kuulosta kivalta kun... en osaa selittää että mitä se tekee, kun en tiedä. No, nuo pätkät kun se vaan ääntelee epäsanoja, "Ahahahahahahahahahaa". Ei iske, ja aika kammottavat tekoripsetkin. Ei jatkoon.

Shava - Ostarilla
Hauskan erilainen, kiva biisi ja video. Kyä tykkään, juu, jatkoon!

Siru - Mustelmat
"Sä voit olla kaunis vaikka sulla on kipua." "Mä pidän ihmisistä, joissa on virheitä, ja joiden nauru kuuluu naapuriin." Tällaisia helmiä tarttui korviin tällä ensimmäisellä kuuntelukerralla. Kiva biisi, en ihan vielä saanut kiinni että mitä tarinaa tämä kappale nyt oikeastaan kertoo. Mutta juu, jatkoon.


Shelkis, eli näistä pistäisin jatkoon Eeverestin, Shavan ja Sirun. Näissä en kuitenkaan näe paljoa haastajaa Pertti Kurikan Nimipäiville finaaliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails