maanantai 20. lokakuuta 2014

Mi Nails -miitti Turussa

Lauantaina 18.10. kourallinen kynsiharrastajia pääsi hyödyntämään ihanan Mi Nails -kaupan tiloja tapaamiseen! Paikalle tuotiin herkkuja vaikka millä mitalla, ja monet olivat myös tuoneet kassillisen lakkoja kirppistelyä varten. Ei pidä myöskään unohtaa Mi Nailsin valikoimaa, niin ihania lakkoja siellä on... Vaarallinen paikka, oi voi...

Mukavaa kyllä oli, melkein kolme tuntia siellä taidettiin olla. Tällä kertaa en kirppistellyt, kyllä kaikkien valikoimat selailin, mutta päädyin tosiaan ostamaan kaupasta itsestään pari lakkaa lisää, hups. Ja jokusen decal-paketin... Omasta kirppiskasasta ei tällä(kään) kertaa kukaan löytänyt mitään itselleen mieluisaa. Mutta kuviin.

Dance Legendit! Rakkaus. Wow prism collectionin Party time tarttui mukaan jo viimeksi. Tällä kertaa mukaan tuli Thermolakka, jonka nimi lukee venäjäksi... Numero on 177. Myös toisen wow prismin ostin, tässä Holy diver.

Tuitui.

Aijai.

Party time! Myös perhonen aiemmin ostetusta decal-setistä.

Miitistä voi lukea myös esimerkiksi siskoni ja Jutan blogeista. 

HUOM!  Jos joku tahtoo niitä kynsilakkoja ostella minulta, niin eräältä fb-kirppikseltä niitä löytyy. Saa ehdotella muitakin yhdistelmiä tai ostaa vaikka kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails