torstai 14. elokuuta 2014

Puuskun nanopohdintaa yömyöhällä

Olisi pitänyt pistää toinen paita tänään. Miten paljon voikin paidan mukahauska kommentointi aiheuttaa turhaa vitutusta, kun on jo valmiiksi ollut huono päivä.

Terveisiä yövuorosta 2/3.

Kohta tulee tv2 Silminnäkijä: Töissä turpaan. Ajattelin katsoa. Areenastakin kuulemma löytyy. Vähän työjuttujakin on tehtävänä, lisäksi minulla on mukana tuo "Tähtiin kirjoitettu virhe" -kirja.

Alkaisi myös olla käsillä se hetki, kun tahtoisin viimeistään alkaa pohtia marraskuussa häämöttävää NaNoWriMoa. 2,5kk jäljellä sen alkuun, niin vähän enää. Mutta ideaa ei ole... Äh. Mistä sitä nyt tänä vuonna voisi tarinoida? Jotain omaan elämään pohjautuvaa? Angstiaikuisuutta? Fantasiaa, keksisin koko maailman itse? Jos fantasiaa kirjoittelisin, niin ei tarvitsisi niin paljon etukäteen tutkia faktoja, vaan keksiä ne itse. Toisaalta hiukan kiinnostaisi How to train your dragon -fanfic koska Toothless on vaan niin tui. Vähän kyllä houkuttelisi.

Nyt on tosiaan eka kerta, kun opiskelut eivät "häiritse" nanon kirjoittamista. Tai no, onko se koskaan häirinnytkään... Nyt on jo viides kerta. Huh. Toiveena olisi päästä paikallisiin nanomiitteihin, täytyykin tarkistaa joko sellaista on suunnitteilla. Marraskuusta sen verran, että nytpä en tiedä, että olenko silloin töissä kokoaikaisesti, vai onko vain keikkaa. Senpä näkee sitten...

Oli että muuten, perjantaina paluu Marli Areenalle! Hihii.

***

Ja huomenta, johan tässä pääsee parin tunnin kuluttua taas kotia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails