tiistai 26. elokuuta 2014

#bbsuomi hashtag Big Brother hashtag 10v

Niin se Big Brother alkoi taas. Tuli oltua twitterissä ahkera, ja unohduin selaamaan #bbsuomi-twiittejä yöllä. Hieman ehkä rasittavaa kun vastaan tulee uudelleentweetattuja asioita jatkuvasti. Mutta asiaan.

Kun ensimmäiset asukkaat esiteltiin, tuli mieleen että nyt halutaan vain nauraa näille asukkaille, toistetaan näitä hassunhauskoja juttuja, joita on leikattu haastattelusta kokoon. Muutenkaan ei oikein kenestäkään saanut mitään selvää ennen kuin meni itse netistä lukemaan, poikkeuksena Jonathan ja Joonas! Samoin Andtesta ja Jonnasta nyt ainakin jotain sai irti. Mutta luulen että jos olisi vähän nätimmin leikelty, niin jokaisesta olisi saatu jotain järkevää irti. Paitsi Jonista.

Talossa on nyt sitten tällä kertaa eristetty omiksi alueiksiin kartano ja kellari. Oli ehkä vähän epäilyttävää, kun ensin kellarissa on 7 ihmistä ja kartanossa vain yksi. Sitten kartanoon ilmestyy neljä täysin erilaista ja varmasti paljon keskustelua herättävää tyyppiä, onkohan isoveli siis itse hallinnut ovia, ja asukasjako päätetty etukäteen? En yllättyisi.

Ja mitähän mieltä olen asukkaista?

Tuulikki
Kuulemma tehnyt jo tositv:tä, Farmi-ohjelmassa. En katsonut, joten ei ole ennakko-oletuksia. Esittelytekstiin on nähnyt vaivaa, mikä on kiva juttu. Jännä nähdä että miten Tuulikkiin vaikuttaa oman pojan asuminen talossa.

Jussi
Hyvää päivää Ismo Leikola. Eiku. Aluksi vaikutti ihan kivalta tyypiltä, mutta voi olla että tuo oman älykkyyden ja oman paremmuuden korostaminen käy ärsyttämään, varsinkin jos sitä nyt lähetyksissä aiotaan korostaa. En usko että nousee voittajasuosikkien joukkoon, noin niinkuin yleensäkään. Tuossa linkatussa esittelytekstissä nyt ehkä vähän liiankin yksityiskohtainen arkensa suhteen.

Dani
Danin elo talossa alkoi mielenkiintoisesti, kun ensin oli pitkään Kartanon puolella yksin, ja sitten sinne marssikin forssalainen, neitihomo ja lyhytkasvuinen (niin kuin monet tykkäävät ikävästi nimittää, "kääpiö). Ei ole tullut vielä oikein kuvaa tästäkään kaverista, menee siinä missä muutkin. 

Joni
Huhhuh. Odotan "innolla" sitä koostetta Jonista, kun hän viimein häipyy talosta. Kooste kaikesta fiksusta, mitä hän on sanonut. Voi aloittaa jo esittelyvideosta. "En tykkää sellasist ihmisist ku ite oon. Sellasist ilkeist ja itsekkäist." Mutta jooh. Miksi näitä ihmisiä on olemassa? Millainen kasvatus,  ympäristö ja muut vaikutukset tuottavat tällaisen ihmisen? Ensin väittää tulevansa kaikkien kanssa toimeen, ja jo heti ensimmäisenä iltana pyörittelee silmiään lyhytkasvuiselle ja kertoo Isoveljelle, ettei varmaan tule toimeen Markun kanssa. Joo, saa sitä sanoa, mutta en kyllä ensimmäisen koostelähetyksen jälkeen voisi sanoa jaksavani itse henkilökohtaisesti Jonin seuraa. Tyyppihän meikkaa enemmän kuin minä. No ei se siihen liity. Mutta kaikki asiat joista valittaa. Jotenkin kick offissa näytti jo siltä, että olisi valmis luovuttamaan jo ensimmäisen viikon aikana, porukka oli kuitenkin kartanon puolella niin erilaista kuin hän. Ja jestas miten ärsyttävää on mennä kauhistelemaan miten toiset syövät puuroa, kun muuta kerran ei ole tarjolla. Yyyhh.

Tuija
En muistanut että on talossa. Ei siis tehnyt mitään vaikutusta kick offissa. Nyt kun katsoin esittelyteksitä, niin aah, tää oli se muikkeli Ypäjältä. Mutta kiva kun nyt ei ole noita kaupunkilaisia koko talo täynnä.

Joonas
Symppis! Kiva asenne, ja muutenkin vaikuttaa siltä että tulee saamaan suosiota. Vähän turhan lyhyt esittelyteksti, mutta kick offin esittelyvideo kyllä jo kertoi paljon. Sanoi ettei pidä sellaisista ihmisistä, joiden ego on isompi kuin kehä kolmonen. Hih. Hyvin sanottu kyllä. Mutta joo. En tiedä onko hänelle väliä että puhuvatko ihmiset talossa ja sen ulkopuolella hänestä lyhytkasvuisena vai alusta loppuun saakka sitten kääpiönä, ei voi tietää jos ei tunne ihmistä. Mutta hyvä kyllä nähdä asukkaiden suhtautuminen häneen, välttämättä kovin moni ei ole kohdannut lyhytkasvuista ihmistä. Joni nyt ei ainakaan...

Jarno
Avokilleen luvannut silikonit. Ei kait siinä sit mitään jos nainen haluaa. Copy-paste toimii kuvaillessaan arkea ja viikonloppua. Joooohh nohhh. Ei mittään sanottavaa vielä. Tuskin tulee olemaan mikään ykkösärsykki nyt kuitenkaan. 

Markku
Mamman kanssa taloon. Ja vaimo ilmoittanut näköjään, heh, voisi tästä jotain sanoa mutta... no mikäpäs siinä. Tulee varmaankin rasittamaan joitain asukkaita (vorssalainen!) eikä välttämättä ole myöskään mikään voittajasuosikki. Saattaa jäädä värittömäksi.

Tommy
"Iha jees, iha jees." Taisi muuten sanoa, että Annalla on hyvät buutsit. Nyt vaan rupesin miettimään, oliko sillä buutseja. Voi olla että tähän kaveriin kyllästyy. Se esittelyvideokin oli kyllä niin pöljästi tehty, miinusta tästä tuotantoryhmälle. Esittelytekstikin kyllä hyvin lyhytsanainen, ja inhoan sanaa "nussia". Ynh. (Eikä asiaa yhtään auta se, että tässä tilanteessa sitä on käyttänyt kuvassa pelottavan näköinen 59-vuotias mies.)

Jenna
Parturi-kampaajaopiskelija Lapista. Heh, hauskaa kun puuttui siihen minne se hoo oikeen pannaan. Vaikka on nuori (ja parturi-kampaaja), niin en osaa mieltää että olisi lissumainen, kun on kuitenkin Ylitorniosta. Vaikka tahtoisi tavata Justin Bieberin. Mutta uskon ja toivon, että tulee olemaan kiva ja reipas asukas!

Jonathan
Vaikutti kyllä oikein fiksulta ja mukavalta esittelyvideon perusteella! Ja käykäähän ihmeessä lukasemassa Antti Asplundin blogikirjoitus Jonathanista. Voi sanoa, että ulkonäkö voi pettää. Yksi suosikeista, toivottavasti ei osoittaudu ihan idiootiksi.

Jonna
24, wat? Ärsyttävän oloinen, mutta eipä naulata samantien sitä viimeistä naulaa siihen arkkuun, mikä lieneekin. Toivoisi taloon opiskelijabileitä, sillä onhan syksy... Noh. Jaah. Hienot toiveet. Ei vaikuta hirveän kiinnostavalta ihmiseltä.

Andte
Tykästyin heti esittelyvideon aikana. Ensimmäisessä koostelähetyksessä ei kyllä saanut lainkaan näkyvyyttä, harmi... Kiva pohjosenpoika. 

"Mikä on repäisevin asia, jonka olet elämässäsi tehnyt?

Keräsin 200 kiloa hillaa :D"

...hihih :D  Mutta joo, tykkäilen jostain syystä kyllä. Luonteeltaan vaikuttaa kivalta. Tulee mieleen Paradise Oskar, hih!

Anne
Pääsi yleisöäänestyksen kautta taloon, paree siis pistää parastaan. Ei sanottavaa vielä, perusmamma se taitaa olla. 

Armi
Stifler's mom! En muista esittelyvideosta mitään, mutta vaikuttaa fiksulta emännältä tuon esittelytekstin mukaan. Tahtoisi päästä toteamaan, että onko Putinissa inhimillisyyttä jäljellä - tämä vastaus vakuuttaa kyllä hieman enemmän, kuin "Paris Hilton" tai "Heikki Paasonen". Tai "Justin Bieber". Katsellaan.

Nimo
Vaikuttaa mukavalta, mutta alkuun tuli se fiilis että nyt ei nappaa. Esittelyvideossaan Nimo kertoi, ettei siedä "harmaita tapetteja" muistuttavia ihmisiä. Mietin vaan, että onko hän samanlainen kuin moni muu tapaamani hesateini; eivät ymmärrä ujoja ihmisiä, ja mahdollisesti kiusaavatkin, ainakin aliarvioivat. En ymmärrä, että miksi kaikkien ihmisten pitäisi olla kovaäänisiä häslääjiä. Ja kamala, etkö yhtään osannut odottaa ettet saa bb-talossa heti buffet-illallista? Mut niin... En usko voittoon.

Anna
Hauskan oloinen nauraja, toisaalta tuntui pyrkivän täyttämään ensimmäisenä iltana jokaisen hiljaisen hetken - ainakin tv:ssä näytettyjen hetkien perusteella. Esittelyvideohan oli vedetty ihan plörinäksi. Tuskinpa vaan Anna nyt ihan koko haastattelua nauroi. Ehkä olisi voitu antaa mahdollisuus hänenkin esittelylleen, vaikka olisikin näytetty tämä nauravainen puoli. Mutta kivan oloinen likka nyt kuitenkin.Huh, johan oli urakka tämäkin. Saa nyt nähdä mitä tästä kaudesta tulee. En oikein ole vielä selvillä tuosta talon pohjapiirrustuksesta (kick offin ensimmäiset minuutit jäivät väliin), jotenkin vaikuttaa ahtaalta ja ahdistavalta. Saa nähdä, miten kellarin asukkaat hallitsevat veden ja sähkön käyttöä. Näkyillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails