maanantai 3. helmikuuta 2014

Paipai HAMK! Ja kolmion verran täytettävää.

Keskiviikkona 29.1.2014 sain opinnäytetyöni kansiin. Samana iltapäivänä pääsin myös raapustelemaan kypsyysnäytteen, joka oli tämän koulutuksen viimeinen tehtävä. Voisin melkein jo hehkuttaa valmistuvani 28.2. sosionomiksi (amk), vaikka tuloksia ei nyt ole vielä tullut, mutta voisin veikkailla sen menneen läpi. Ellen sitten tehnyt jotain ihan urpoa virhettä!

Jos joku tahtoo opinnäytetyön lukea, niin tästä pääsee: "Mihin korvia tarvitsee, kun on kuulokoira?" Kuulokoiran merkitys kuulovammaiselle.
Oli muuten aika mahtavaa päästä tekemään koiriin liittyvä opinnäytetyö! Hihii. Ja tuo aihe varsinkin oli niin mielenkiintoinen!


Tässä koittaakin sitten jännät ajat. Huomenna on kaksi työhaastattelua. Perjantaina on synttärit, hih. Sunnuntaina lähdetään Los Angelesiin. 18.2. palaan Hämeenlinnaan pakkaamaan vielä viimeiset tavarat, ja sinä viikonloppuna muutan Turkuun. Khihii. Eilen käytiinkin jo Ikeassa katselemassa kaikenlaista, ja kyllä sieltä jotain tyyliä jäi mieleen. Hihii. Esimerkiksi jotain tällaista...:

  • Keittiöön olisi kiva saada näitä tankoja ja koukkuja. Niihin on sitten kiva ripustella kaikenlaista.
  • Paikan päällä näkyi jotain kivannäköisiä kokonaisuuksia, mutta siis jotain tämän tyyppistä tv-/säilytyskokonaisuutta olkkariin. Tykästyin tuohon väriin. :3
  • Näitä dvd-pylväitä olisi tarkoitus hankkia! Varmaankin valkoisena.
  • Katsottiin tätä magneettitaulua, mutta hei, tähän voi kirjoittaakin!
  • Tykkään näistä Expedit-hyllyistä, kun niihin saa kivasti lisättyä niitä ovia ja muuta!
  • Muutenkin kaikenlaista kivaa pientä sisustustavaraa olisi laittaa, ja noita hyllyjähän olisi... Mutta mitenhän siellä oli jo valmiiksi reikiä seinissä ja paljonko saa laittaa lisää. :D


Murmelihan se muuttaa jo viikkoa aiemmin, jolloin minä olen vielä rapakon tuolla puolen. Pieni joutuu viettämään kokonaisen viikon yksin 80 neliössä, voi rakasta!

// Muoksista. Opettajalta on tullut viesti, että kypsyysnäyte sisällöllisesti hyväksytty, ja on äikänopella tarkastettavana. :3 Ja itse opinnäytetyöstähän rapsahti kolmonen, johon olen oikein tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails