maanantai 24. helmikuuta 2014

Höpöt Disneylandissa

Maanantaina 10.2. herättiin aikaisin aamulla, ja painuttiin hotellin aamupalalle (peanutbutterjellysandwich!), ja heti sitten Disneylandiin. Yllätin itseni heti sisälle päästyämme - "Minni Hiiri, hihihiiiii!" Juu, en uskonut että alan kiljahdella ja kikatella kuin pikkutyttö, kun niitä Disney-hahmoja tulee vastaan. Mutta niin tein. Näitä hahmokuvia pistän sitten myöhemmin, kun niitä saan, omalla kameralla niitä ei juuri ole.Paljon sanottavaa nyt ei ole, kaksi puistoa siis kierrettiin, paljon hahmoja oli, paljon kauppoja oli, laitteitakin, joista ehkä suosikkini oli sellainen hissi - nimeä en muista. Mutta idea oli että se hissi oli hotellissa, ja ensin se nousi ylös, ja sitten todela nopeasti alas. Ja ylös. Ja alas. Hohohoo. Se oli niin huikeen hauskaa. :DD Toisten mielestä se oli kauhein, mutta ne taas sitten uskaltautuivat laitteeseen, jossa mentiin pää alaspäin. Siihen minua taas ei saanut mukaan, ei ei ei.

Siellä oli myös hauska Cars-laite! Ihan vain kahden ison auton kilpailu radalla, kyllä oli vauhtia ja mutkia. Hauskaa! Oli siellä myös melko tylsiä laitteita, esimerkiksi yksi merirosvoteemainen veneily, joka myös jumittui toviksi hieman ennen kuin pääsimme loppuun asti. Mutta sieltäkin selvittiin hengissä.

Paljon oli sellaisia käveltäviä paikkoja tai hyvin hitaasti kulkevia vaunuja, joissa kerrottiin nyt esimerkiksi Lumikin tarina tai jokin Nalle Puh -satu. Kyllähän se siinä istuessa, vaikka vauhtia ei ollutkaan.

Mukava reissu se kuitenkin oli, eikä onneksi ihan järkyttäviä jonojakaan ollut!

2 kommenttia:

  1. Oiii, vähän ihanaa! Mäkin haluun tonne :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole edes kovin suuri Disney-fani, ja silti rupesin heti hihkumaan. :D

      Poista

Related Posts with Thumbnails