perjantai 8. marraskuuta 2013

Sen pituinen Tartto.

Eräänä perjantaina alkoi aamukuudelta matka kohti Tarttoa. Parikymmentä väsynyttä (/krapulaista/nousuhumalaista) opiskelijaa nousi bussiin, sillä Helsinkiin ja suoraan laivan buffettiin aamupalalla. Itselle ei jotenkin ollenkaan maistunut lämpimät ruuat, ynf. Mutta kuitenkinh. Kolmen tunnin jälkeen rantauduttiin Tallinnaan, ja siitä bussi jatkoi kohti Tarttoa, kolmen tunnin matka jälleen edessä. Pysähdyttiinhän siellä matkan varrella eräällä ostarillakin. Oli siinä ainakin bensa-asema, pieni rupuinen kahvila ja vielä pienempi kauppa. Mahtavat mahdollisuudet! Onneksi meille pidettiin huikea tietovisailu matkalla.

Looming Hostelin yläkerta oli kokonaan meidän, meidän! Kaupassa käytiin hakemassa mässyä ja suunkostuketta, ja noh, eksyttiinhän sitä sitten Atlantis-nimiseen baariin. Siellä piti olla joku beach party -teema. Joo, siellä lavalla oli palmu. Ja niiden piti kuulemma olla opiskelijabileet, kun opiskelijapäiville osallistuttiin. Missähän ne kaikki opiskelijat, tai se teema oli? Noh, hauskaapa oli kuitenkin, kun ainakin alkuun meidän haalariporukka valtasi tanssilattian!

Lauanataina käytiin shoppailemassa! Osa porukasta pääsi mukaan myös jonkinlaiseen suunnistus/urheilukisaan, johon kuulemma olisi pitänyt ilmoittautua kaksi viikkoa aiemmin, mutta sitten ei kuitenkaan. Ja illalla kohti erästä shottibaaria, jossa hm, ennen klo 23 shottilautaset kaksi yhden hinnalla (eli jos halusit 5e 5kpl, niin sait 5e 10kpl.... joo). Siellä sitten en itse jaksanut kovin kauaa hengailla, kun lähtöä seuraavaan paikkaan tehtiin ainakin tunti. Osan kanssa lähdettiin sitten takaisin hostellille, ja se oli ihan hyvä päätös kyllä, väsytti. :D

Sunnuntaina puolen päivän aikaan koitti kotimatka. Jälleen kerran meitä viihdytettiin tietovisalla, päivitetyin tiedoin. (Kenen sänky halkesi? Kuka ylitti Emajõgin ilman siltaa? Entä kuinka montaa seurueestamme punatukkainen tyttö yritti iskeä?) Ja Tallinnassa sitten syömään. Superalkosta ei sitten puhuta.

Hieno ja hauska reissu oli kyllä, hyvä meininki oli hostellilla kaiken aikaa! Jee! Mutta paljonpa sitä opiskelijatapahtumaa näki.... :D

Tuli shoppailtua, ja on sieltä kuviakin olemassa, mutta ei teidän tarvitse niitä nähdä. Ehkä niistä söpöistä paidoista laitan kuvat tänne joskus. Tässä yksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails