maanantai 11. marraskuuta 2013

Kir-kir-kirjoitellaan, marraskuuta kulutellaan

Jaa se on jo yhdestoista päivä. Kolmasosa kuuta jo kulunut, jestas!

Tässä nyt muutaman päivän olen kulkenut vähän jäljessä (noin päivän), kun on ollut paljon kaikkea, joka on vähän estänyt kirjoittelua niin keskittyneesti. Mutta sitten taas sitä tekstiä on toisinaan tullut sen verran, että ihan hyvin on saanut esimerkiksi terapiakirjoitettua, ihan jees kyllä... Saa pistettyä omia ajatuksia ylös, ei voi sanoa että paperille, koska koneelle. Niih. Ja nyt tuntuu siltä, että jaarittelen tätä kirjoittaessa yhtä paljon kuin nanossa...

Nyt olen keskittynyt enemmän tuohon alkuperäiseen ideaani, mutta luvut kyllä varmaankin loppuvat kesken. Täytyy siis keksiä toinen ja ehkä lisääkin lukuja Pöytälaatikkosankareihin, vaikka sen piti olla sellainen, hmm, no kirjoitin sitä kun alkuperäinen idea ei inspannut.

18 tuhatta sanaa kirjoitettuna, vielä pitäisi 300 kirjoittaa että saadaan tämän päivän sanamäärät täyteen. Ensi viikosta tuleekin sitten haastava, kun ei tiedä pääseekö edes kirjoittamaan niin paljon. Edessä nimittäin on esimerkiksi opinnäytetyön haastatteluaineiston litterointia ja sen sellaista kirjoittamisen estoa... Ehkä muutakin.

Jeeh. Pitää kirjoittaa tällä viikolla paljon, ettei ensi viikko mene mönkään. Tähän mennessä on tullut jokunen huono päivä, 300-600 sanaa, sitten on ollut tällaisia parin tonnin päiviä paikkaamassa. Jatketaan.

Tasaista tahtia. Klikkaamalla isommaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails