perjantai 1. marraskuuta 2013

Entä mitä neidille muuten kuuluu?

Tässä on ollut kaikenlaista. PMMP, Tartto, halloween, nanowrimo... Melkoista menoa kyllä! (Tartosta ja Pemuista postausta kun jaksan.)

Nyt loppui viimeinen työharjoittelukin tämän koulun osalta. Hallinnon harjoittelua kesti neljä viikkoa, ja se meni kyllä todella nopeasti! Viihdyin kyseisessä työpaikassa tosi hyvin, onneksi pääsin juuri sinne. :) Opin paljon asioita, ja ei todellakaan käynyt tylsäksi. Nyt tarvitsisi saada kirjoitettua harjoitteluraportti valmiiksi. On vielä yksi toinenkin pienen pieni kirjoitustehtävä, joka on melkein valmis, ja silläkin saisi vielä yhden kurssin suoritettua loppuun. Näiden suoritusten jälkeen opintorekisterissä olisi jäljellä sitten enää opinnäytetyö.

Marraskuun puolivälissä päästään keräämään aineistoa, ja teoriaahan meillä jo on. Paljon tehtävää on vielä, mutta hyvin ollaan kyllä päästy vauhtiin tuon kanssa. Alkuperäinen suunnitelmahan oli valmistua joulukuussa, mutta yhteistyökumppanilla oli paljon muuta alkusyksystä, että me ei sitten päästy tekemään kaikkea tarvittavaa. No eipä siinä mitään, näillä näkymin todistus pitäisi saada käteen 28.2, ja minusta tulee sosionomi (amk)!

Helmikuusta tulee muutenkin jännä. Tuossa tuli ihanien ystävien kanssa varattua lentoliput... Kohteena Los Angeles. En oikein voi vieläkään uskoa sitä. Miten tästä pitäisi puhua, mennään Kaliforniaan, Jenkkeihin, Losiin, Hollywoodiin? Kaikenlaista tehtävää siellä on. En osaa vielä edes jännittää, tuntuu niin epätodelliselta! Viikko siellä ollaan - ja lähtö muuten on kaksi päivää synttäreiden jälkeen. Aika jees valmistujais- ja synttärilahja itselleni siis!

Maanantaina pitää käydä selvittelemässä vähän vuokratyöfirman kuvioita, että pääsisi nyt tekemään kunnolla keikkaa, kunnes saisi kunnon töitä.

Pistetään tänne sitten niitä halloween-kuvia!
Ai miten niin en jaksanut muokata tätä. Kivat crocsit kämppiksellä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails