keskiviikko 9. tammikuuta 2013

The Jar of Happiness


Take an empty jar anywhere in your room. Everytime when something good happens to you - it doesn’t matter if it is just a little thing, if it makes you happy - write on a little paper why you are happy, fold the paper, and take it into the jar. On the last day of 2013 empty your jar, and see how many little presents life gives to you!

Törmäsin tähän ideaan Nellin blogissa, ja ihastuin heti! Tuli ihan mieleen protun kehulaput, joita on silloin tällöin kiva lueskella. Olisikin kiva muistella vuoden lopussa kaikkia kivoja asioita, pieniäkin, jotka on saaneet minut onnelliseksi, iloiseksi, vaikka edes hymyilemään. Hitsiläinen. Jee! Nyt etsimään joku purkki tai muu, ja askartelemaan. Pitää vähän muistella tämän vuoden jo toteutuneita hyviä hetkiä, ja pistää nekin mukaan. :)

(Tämä sai minut nyt jo iloiseksi, äsken kun kävin kaupassa aikeena ostaa jauhelijaa, jotta tekisin itse pihvejä hamppareille, mutta siellä ei ollut yhtään jauhelihaa! Höh. Ärsytti. Nyt on jo kivempi mieli.)

Lisätääs tänne vielä kynnet, jotka tänään väsäsin. Flormarin U25 (sininen violetilla shimmerillä), violettia glitteriä, ja violetit strassit.

1 kommentti:

  1. Oli niin ihana idea, että tein itselle samanlaisen purkin :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails