torstai 3. tammikuuta 2013

Mitä oli vuosi 2012?Tammikuu
Vuosi alkoi... Ensimmäisen päivän vietin susi-improleirillä! Oli hauska tapa aloittaa vuosi 2012. :) Alkoipa tuona päivänä eräs suhdekin, joka sittemmin päättyi. Ei siitä sitten sen enempää. Tammikuussa näemmä tuli hehkutettua blogin ja facebookin puolella Pekka Haavistoa. Eipä tuolta sen enempää jäänyt mieleen. No, saattoi silloin lähestyä ja varmistua eräs jännittävä reissu...

Helmikuu

Pressanvaalit. Helmikuun alussa tuli täytettyä 21 vuotta! Syntymäpäivänä käytiin susien kanssa leffassa (Puss in boots) sekä Pancho Villassa syömässä. Oikein kivaa oli, jee! Helmikuun lopulla alkoi pakkailu ja reissuhermoilu jajaja. Huh.

21v
Mihkäs nämä on menossa?
No tänne!

Maaliskuu
Heti maaliskuun toisena päivänä koitti lähtö Englantiin työharjoitteluun. Tästä postauksesta voi lukaista vielä ensimmäiset fiilikset... Oi että. Siitäkin on kohta jo vuosi. Upein ja ihanin maaliskuu ikinä.Our little big house!
Ensimmäisenä kokonaisena päivänä suunnattiin heti aamupäivästä työkaverin kanssa Letchworth Garden Cityyn. Ja tuohonkin pikkukaupunkiin rakastuttiin. Voi mikä ihana paikka. Jo työharjoittelun ensimmäisen kuukauden aikana sopeuduttiin työpaikkaan kunnolla, ja opittiin paljon uusia asioita. Paras paikka ikinä.
Maaliskuu oli ihanan lämmin. Taisi ylittyä +20 astettakin, ja tulihan siellä sitten siemailuta drinkkejä meidän takapihalla. :D Saint Patrick's Day vietettiin Lontoossa.

Melbourn.
Ensikosketus fish&chips -mestaan, näin hyvin onnistuin omassa ruokailussani!
Punting in Cambridge.
Some band.... and my hat.
Benkkuu!
At Buckingham Palace
To Hogwarts!
@ The Regal, Cambridge.
Sound beam switches
Sports relief -day.... don't ask.
Huhtikuu
No, työharjoittelu jatkui, lisää reissailua Lontooseen myös. Tuli koettua Harry Potter walk ja Titanic 3D.  Ja työharjoittelun upeus vain jatkui. Ja se lämpö! Ah. Tiian kavereita kävi tuolloin kääntymässä meillä, ja näytettiin sitten paikkoja. Vaikea kertoa yksityiskohtaisesti mitään huhtikuusta, koko kolme kuukautta vain oli kaikki niin hienoa aikaa, vaikka tuli siellä ystäviä ja perhettä ikävöityä. Koti-ikävää lievitti ja kasvatti The Rasmuksen uusi albumi...!

Mitä löytyikään lähipubin jukeboksista...
Titanic! Omat 3D-lasit piti tosiaan ostaa elokuvateatterista, jos ei omia tuonut.
Meldrethin juna-asemalla kiva lipunmyyjäsetä tarjosi meille kahvia ja teetä, kun ei oikein tiedetty, että kahdeksalta aamulla junalippu Lontooseen on pirun kallis, ja päätettiin odottaa. Siellä sitten siemailtiin!
Spot the scene!
Superhienoja ja aitoja Potter-karkkeja, joo.

Toukokuu
Työharjoittelun viimeinen kuukausi. Vielä pari kertaa Lontooseen, maailman hienoimmat kengät, Rasmuksen keikka Lontoossa. Ja sitä itkun määrää viimeisenä työpäivänä.... ja se palohälytys kesken kahvittelun, heh. :D Jälleen kerran vaikea sanoa mitään yksittäistä. Rasmuksen keikalle tuli lähdettyä yksin, ja kävi meillä Walesista Carlykin vieraana. Mahtui tuohon kuukauteen huonompiakin hetkiä, mutta ei muistella niitä. Tuli muuten otettua uusi tatuointikin. Hihs.
The Shoes!
Misty Meldreth.

 Tattoo. 

Suomi


Kesäkuu
Kesäkuuhun mahtui lisää Rasmusta Helsinki-päivän konsertissa, rottia ja prideilyä. Ja blogitekstien mukaan myös melkoisesti itsetuntoangstia, heh... No, katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan tämän asian osalta. Toivotaan parasta.
Kesäkuussa opiskelin kesäkurssilla myös viittomakieltä! Sepä oli kivaa, ja kyllä jotain vieläkin päästä löytyy. Niitä viittomia, ja jotain muutakin.Juhannus Ähtärissä ystävien kanssa!
Rottapojat
Pridet!
Snakebites tuli otettua. :3

Heinäkuu
Tähän mahtui vähän enemmän vauhtia. Tuli koettua mm. mukava extempore 24 tunnin seikkailu ihan Hämeenlinnan tasolla, sekä esimerkiksi ostin upean, ihanan korsetin, ja osallistuin Herzicampille - yhdenvertaisuutta parhaimmillaan, upea leiriviikko. Olipa siinä siis hyvä ja kiva kuukausi! Vähän tylsää kesällä oli muuten, kun ei niitä kesätöitä tullut saatua, harmi homma.


Elokuu.
Elokuun alussa oli yhdet häät, joiden jälkeisenä päivänä tuli surullinen uutinen rakkaan isotädin poisnukkumisesta.
Kuukauden aikana intoilin vaihteeksi hetkellisesti juoksemisesta (mites meinasin kirjoittaa että "nukkumisesta"...). Lisäksi kuun lopussa hankin ensimmäiset piilolinssini ja kävin katsomassa Lady Gagaa Hartwall areenalla.

Piilarit silmissä ja ensimmäiset aurinkolasit pitkään aikaan otsalla! :D
Gaga

Syyskuu
Syyskuussa alkoi taas koulu. Kolmas vuosi ammattikorkeakouluopintoja, jestas, joko täällä on näin pitkään oltu? Koulun lisäksi alkoi ilmaiset jumpat, ja tuli sitten käytyä kokeilemassa piloxingia ja bodypumppia (zumban ollessa ankeaa ja tylsää!). Niissä käytiin sitten paljon ja innolla. Nyt vaan odotellaan, josko nuo jatkuisivat tänäkin vuonna. 
Syyskuussa oli myös Tracon, jossa viimeksi olen käynyt muistaakseni vuonna 2008. Tällä kertaa ensimmäisenä päivänä valmistin itselleni Nyan Cat -asun. Toiselle päivälle laitoin korsetin päälle, ja osallistuin missimittariin (jossa ei ollut mitään palkintoa, perkele :D).
Syyskuussa tuli käytyä laivallakin olemassa nättiä tyttöä.
Ja mitä? The Rasmus? NO JOO! Pojat heitti Elisa Studiolla Helsingissä akustisen keikan, jonka alkajaisiksi heti käytiin lattialle istumaan. Oli varmaan yksi hienoimpia ja ihanimpia keikkoja koskaan ikinä missään! Oli niin kiva fiilis, pojat jutteli ja heitti vitsiä kaiken aikaa, ja siellä laulettiin leirikoulufiiliksellä lattialla. (En tosin tiedä mitä se leirikoulufiilis on, ei meillä semmoista ollut. Mutta pojat sanoi niin.) Mutta ah. Lämmöllä muistelen. Tulipahan tuon kuukauden aikana tieto myös uudesta Mysteria-sinkusta, josta sitten seottiin. Hih.

nya?derp!

Lokakuu
Lokakuulta päällimmäiseksi jäi mieleen The Rasmuksen Suomen rundi (tuli silloin käytyä myös kampaajalla). Ostin lipun kolmelle keikalle, mutta neljä tuli nähtyä! Hihi! Lahti oli hieno, vaikka istuminen hassua ja vaikeaa. Hämeenlinna oli nyt ihan vaan upeaa ja koskettavaa, henkilökohtaisesti mulle hyvin tunnepitoinen keikka. Tuli tutustuttua uusiin kivoihin ihmisiinkin! Kaksi viimeistä keikkaa oli Tavastialla. Mentiin kaverin kanssa perjantaina oville odottamaan, kun edellinen keikka alkoi, ja ihmiset olivat sisällä. Yö oli siis tarkoitus odottaa, ja se tehtiinkin. Mutta meille tultiinkin tarjoamaan lippua, kun jollakulla oli ylimääräinen! Ei olisi ollut reilua, että vain toinen pääsisi, niin meidät molemmat sitten päästettiin. Aika jees kyllä! Kovin hyviä paikkoja ei tietty saatu, mutta hienoa se silti oli. Lauantaina keikka taas sitten... Ihan vaan huippua. Myös lämppäri, The Winyls, oli mahtava. Laulaja änki minulle tamburiinin käteen useaan otteeseen, ja muutenkin kohdisti huomionsa minuun usein. :D Hihi. Hieno bändi. Mutta kukaan ei meidän nallukoita voita. Voi että. Rakkaat. 
Ai, lokakuussa oli myös Herzijatkot. Oli ihanaa nähdä ihania, puspus. Ja sieltä suoraan tuutoriristeilylle. Ei tullut nukuttua.
Näköjään hankin myös Nokia Lumia 800:n lokakuussa. Lisäksi postasin hiushistoriaani.

Tukkaprojektia.
Lahti:


Hämeenlinna:


Tavastia:

Sitten taas sitä tukkaprojektia.Marraskuu
Marraskuuhun kuuluu oleellisesti National Novel Writing Month eli NaNoWriMo. Viime vuonna osallistuin kolmatta kertaa, ja myös voitto tuli kolmatta kertaa. Huippua. Kuukauden aikana tuli kuitenkin ihan turhan paljon stressiä koulusta, kun oli parikin järkyttävää ryhmätyökurssia. Huhhuh. Ei kiitos sellaisia enää. Nanowrimon lisäksi värjäsin hiuksia pinkiksi, osittain, ja tuli sitten istuttua kolariautossa ensimmäistä kertaa. Ehjin nahoin siellä selvittiin, mutta säikäytti kuitenkin. 
Marraskuun alussa oli myös SPR:n nuorten halloweenleiri.
nanojuomaa!

Joulukuu
Joulukuussa koulua oli vain pari hassua päivää, ja sitten alkoikin joululoma! Koitti lähtö Englantiin pienelle reissulle, joka oli sitten aivan upea ja ihana ja kaikkea. Ai että. Rasmuksen keikka Bristolissa, Harry Potter -studio, couch surfing kivan ihmisen luona! Ja ennen kaikkea käynti työharjoittelupaikalla Meldrethissä... Oli niin ihanaa nähdä kaikkia upeita ihmisiä taas. Tahdon takaisin, taas. Ja Cambridge. Ah.
Joulu meni kivasti porukoilla, ennen sitä oli pikku-Venlan 1v-synttäritkin. Elsaa taas tuli nähtyä jouluna, kun tuli meille. Kivaa. :) Joulun jälkeen sitten minulle tuli tänne yksi ystävä ulkomailta uudeksi vuodeksi, ja oli kyllä niin kiva vajaa viikko...! Ensimmäistä kertaa Suomessa, niin riitti ihmeteltävää. 


Reipas 1-vuotias :)
Meldreth
Letchworth Garden City
Cambridge

*****

Sellainen vuosi. Nyt jännätään sitten tätä vuotta, että mitä siitä tulee. Syksyllä häämöttää sosionomiksi valmistuminen, kesällä kenties protuilua ja herzeilyä? Joku leiri nyt ainakin! Ellei kaksikin. Tai useampi? Kevään ja kesän aikana olisi tehtävä kaksi työharjoittelua. Tammi-helmikuun aikana minulla on muistaakseni noin 24 koulupäivää - siis sellaista päivää, että pitää mennä koululle istumaan tunneille. 
On taas vaihteeksi jännää miettiä elämäänsä, kun ei yhtään tiedä, missä ja millaisessa tilanteessa on tasan vuoden päästä. Niin työn kuin asuinpaikankin osalta, samoin kuin ihan elämiseen liittyen. Ei voi tietää, odotan innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails