keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kynsilakkapäivittelyä - satanen rikki

Meidän "kynsinaisten" porukan kanssa mietittiin omaa top10-listaa suosikkilakoistamme, ja tällaisen listan kokosin sitten itse.


Gosh Holographic, Colorclub Wish upon a rock-star, BeYu 216, Lumene Funky lady, Gosh Misty mauve.
Golden Rose matte velvet 101, La femme beauty Ice blue cream, Wild&Mild Wall street, Depend (numero kulunut mutta vihreä shimmerillä), BarryM Mint green.


Tänään sitten päätin viimein listata ylös kaikki omistamani lakat. Joitakin ihan randomeja vanhoja en listannut, mutta ei niitä ollut kuin muutama. Kuusi kappaletta vanhoja kuivuneita lakkoja tuli heitettyä samalla pois.
Lakkalistan (ja wishlistin!) löytää tuolta uudelta sivulta ylempää, kynsilakkani-otsikon takaa. Laskin tuossa myös, että tällä hetkellä lakkoja löyty noin sata kappaletta. Ohoh. Ihan tarkkaa lukumäärää en saanut, kun lakat on vielä vähän sekavassa asetelmassa hyllyllä. Reilu satanen siitä kuitenkin tuli lukumääräksi.Siinä ne on kaikki yhdellä hyllyllä!

Eniten minulla on Flormarin lakkoja (12kpl), seuraavana perässä tulevat Models own ja Depend, molemmat kahdeksalla kappaleella. Sitten tulevat Golden rose (ihanat mattalakat!) ja GinaTricot-lakat kuudella lakalla. (Lumeneakin olisi sen verran, mutta en laske tähän sarjaan, kun pari niistä on ikivanhoja...) Sitten onkin Goshit viidellä, ja niin edespäin.


Mulla on muuten synttärikuukausi ihan just! Jee! Silloin lakkamäärä kasvaa... Hohoo...

2 kommenttia:

  1. No onpas sulla paljon lakkoja :D Ite joskus ajattelin et mun lakkavarasto on suuri, mut lakkoja on varmaan alle 20 kappaletta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo... ne on pikkuhiljaa lisääntyneet. :D Luulin että olis vielä joku 80!

      Poista

Related Posts with Thumbnails