lauantai 8. joulukuuta 2012

Kymmenen lempiasiaa

Pia haastoi minut taannoin listaamaan kymmenen lempiasiaani. Säännöt kuuluvat:

1. Listaa tämän hetken kymmenen lempiasiaasi
2. Jaa haaste vähintään viidelle tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille3. Muista nauttia listaamistasi asioista mahdollisimman usein! :)

Lempiasioita on kiva miettiä, ja voi kujn näistä kaikista voisikin nauttia mahdollisimman usein...! Mahtavia, ihania asioita on kuitenkin kyseessä. Tässä siis asioita, joilla on tapana tehdä minut onnelliseksi.
Sekalaisessa järjestyksessä. :)


1. Lukeminen

Lukeminen on ihanaa rentoutumista. Opiskeluaikoina on vaan ollut valitettavan vähän aikaa tai innostusta lukea... Kuitenkin aina, kun saa Potterin käteen, voi lentää jonnekin ihan muualle - ja rentoutua. Oi että.


2. Kutsumusammatti
Vuoden päästä minä olen valmistunut sosionomi (amk). Varsinkin viimeisen työharjoittelun jälkeen (ja sen aikana) tiesin olevani niin elementissäni. Vielä en osaa sanoa, millaiseen työpaikkaan ensimmäisenä suuntaan, mutta tiedän olevani oikeassa paikassa.

3. Ystävät

Kuka ei tykkäisi tällaisista mursuista? (osa puuttuu kuvasta nyyh, mutta tää on vaan niin paras kuva ikinä). Ihania ystäviä on aina ihana nähdä, mutta nyt asun eri paikkakunnalla kuin nämä muut pullasorsat... Mutta aina kun niiden kanssa saa olla, on niin kivaa. Pus.

4. Perhe ja sisarusten muksut

Perhe on aina perhe. Ja sisarusten muksut on maailman ihanimpia! 

5. Impro

Niin katsottuna itse (kuva) tai itse esitettynä. Olen ollut improryhmä Sudessa mukana nyt reilun vuoden, ja olen kyllä niin tyytyväinen, että uskalsin lähteä mukaan. Tuossa joukkiossa on vietetty niin paljon hauskoja hetkiä, ja se on aina saanut uuden viikon lähtemään kivalla tavalla käyntiin! Ihan mahtavaa, siis. :) Harmi vaan, kun ei tiedä missä sitä itse vuoden päästä on...

6. Koirat
Koirat. Niinä vuosina, kun asuin kotona, meillä oli oikeastaan aina koira. Koira kuunteli ja koiran kanssa oli tekemistä. Ei tarvinnut olla yksin. Koira lohdutti, pussaili ja heilutti häntäänsä, kiehnäsi kyljessä ja sylissä. Oli innostunut, kun lähdettiin lenkille. Odotan niin paljon sitä, että voin hankkia oman koiran... Siitä tulee niin parasta ja ihanaa. Oma mussu.
Näin taas Minnistä unta yhtenä yönä... 

7. Liikkuminen

Varsinkin tämän syksyn aikana on tullut liikuttua paljon enemmän. Koululla on ollut ilmaiset piloxingit, bodypumpit ja zumbat, tosin viimeisessä käytiin vaan pari kertaa, huono ja innostamaton ohjelma. Liikkuessa sitä kuitenkin pääsee purkamaan paineita kunnolla, ja joka kerta siitä tulee vaan niin hyvä fiilis! Ja sitten kun oikeen saa lihaksissa tuntumaan, niin tuntuu vielä paremmalta, heh... Ihan loistavaa tämäkin, siis. Nyt ei ole ilmaisia jumppia joulukuun aikana, niin täytyy nyt katsoa, miten liikkuisi. Juostakaan en oikein talvella osaa... Mutta kyllä tuonne Aulangolle tulee varmaan joku kaunis aurinkoinen päivä lähdettyä kävelylle! :)

8. Matkustelu

Ihan hirveästi en ole vielä päässyt matkustelemaan. Tallinnan ja Tukholman pakollisten reissujen lisäksi olen viettänyt neljä päivää Berliinissä, ja noh... kolme kuukautta Englannissa. Silloin tuli käytyä kolme, neljä kertaa Lontoossakin. Tykkään kuitenkin ihan hirveästi nähdä uusia paikkoja, isoja paikkoja, kaupunkeja, kulttuurikohteita. Sitä tuntee itsensä niin pieneksi isossa maailmassa. Ja se kun tapaa uusia ihmisiäkin! Ylihuomenna olenkin sitten taas lähdössä reissaamaan samoille suunnille... Jipii! :)

9. Livemusiikki

Isommat tai pienemmät konsertit, loistavaa. Sitä on tullut tanssittua pienessä pubissa kaverin kanssa kahdestaan hyvin pienellä lavalla soittavalle bändille, kuin noustua seisomaan Hartwall areenan penkeistä huutamaan Lady Gagalle. Ja eräs nallebändihän saa minut onnellisemmaksi kuin missään muualla. Musiikki, varsinkin livenä, ah, mahtava meininki.

10. The Rasmus


...no se nallebändi. Suunnilleen 12 vuotta noita on seurattu ja rakastettu täydestä sydämestä. Niille on hymyilty posket kipeänä monia tunteja, niille on huudettu ääni käheäksi monta, monta kertaa, ja keikoilla kyyneliä tihrustettu. Rakkaat pojat. Ylihuomenna tulee toinen ulkomaankeikka minulle, ja voi, en malta odottaa... Ylihuomenna!!! Apua! Mitä näistä voisi edes sanoa enempää, isoin lempibändini ikinä, nuoruuteni läpi minut auttanut, ja ah... Ne vaan on. Meitsi on fanityttö. 


Ketä haastan?

Lilli (muutkin TE naiset, tehkää ;) )

:))

2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails