sunnuntai 9. joulukuuta 2012

"Aivan niin kuin oisin mennyt biitistä sekaisin..."

Ei, en ole menossa / käynyt katsomassa Antti Tuiskua, vaikka se eilen Hämeenlinnassa kirkossa lauloikin. Yhyy unohdin mennä oville kurkkimaan.

Mutta asiaan.

HUOMENNA.

Huomenna lähden Englantiin. Stanstedin lentokentälle saavuttuani hyppään bussiin, jolla matkaan Victoria stationille. Sieltä maanalaisella (Karhuherra) Paddingtoniin. Ja sieltä sitten junaan, kohteena Bristol. Matka kestää noin kaksi tuntia. Sitten pitäisi löytää Thekla-nimiseen mestaan... Paikka jossa nämä karhuherrat soittelevat huomenna. Se on kuulemma laiva! Heheh. Jännää. (Ja tässä otsikkoon - olen mennyt Englannista ja Rasmuksesta sekaisin.)


Miten minä en rakastunut tähän biisiin heti aluksi...

Jepjep. Joku on innoissaan, ei ole malttanut pysyä aloillaan tänään. Mitähän tulee nukkumisesta? Toivottavasti jotain, sillä keikan jälkeen olisi odotettava Bristolissa. Bussi Lontooseen lähtee viideltä aamulla... Jesh. No, kahdeksan aikaan olen Lontoossa. Siellä on sitten vähän aikaa, esimerkiksi syödä vaikka aamupalaa. Pian kuitenkin olisi Victoria stationilta suunnattava Eustoniin, josta lähtee juna kohti Watford junctionia. Sieltä sitten olisi löydettävä Potter-bussi (ei taida olla The Knight Bus...), ja sitten, klo 11 alkaa Warner-studion kiertäminen! Hihii! Siitä tulee jännittävää. Saa nähdä, tuleeko ostettuakin jotain... Tekisi mieli, mutta tilaa ei ole ihan hirveästi.

No mutta. Studiokierroksen jälkeen takaisin Lontooseen. Oxford street taitaa olla se pääkohde, heh... Camden Townissakin olisi aika kiva käydä pyörähtämässä! :) Nuo turistikohteet sun muut tuli keväällä käytyä tsekkaamassa, niin ei ole niihin hinkua, eikä oikein aikaakaan ihan hirveästi. Cambridgeen kuitenkin suuntaan tiistaina illalla, jee! :)) Pääsee taas tuohon ihanaan kaupunkiin. Oi että.

Keskiviikkona.... silloin menen käymään Meldreth Manor Schoolissa!!! Oi oi oi.... Niin ihanaa taas nähdä kaikki ihanat ihmiset siellä! Henkilökunta ja oppilaat... On ollut niin ikävä. :') Toivottavasti en ala poraamaan heti kun astun junasta... Hihii....
Täytyy katsoa jos ehtisi pyörähtämään tuon vierailun jälkeen Letchworthissakin. Se oli niin söpö kiva paikka.

Torstai... Cambridge, olen sinun kokonaan! :)

Perjantai... Voih. Kolmelta pitää olla jo Stanstedissa. Ja Suomeen. Nyyhq.


Tämä on muuten postaus nr. 299. Eli pakko se kai sitä on postata jotakin Cambridgessa, nro 300! :) On tämäkin blogi jo 3 vuotta pystyssä ollut.


So tomorrow to England - first to Bristol to see The Rasmus (excited little fangirl here!). On Tuesday to Harry Potter studios, and some London touring and shopping! In the evening, Cambridge. On Wednesday to see all the lovely people in Meldreth Manor School! And from there, maybe to Letchworth, a brief visit. Thursday - Cambridge, I'm all yours! And on Friday back to Finland...Kyllä tonne jotain mahtuu... :D Ja jää sieltä pari isompaa juttua alta pois!

2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails