keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Wnb-liukuvärjäys ja Tosi Homot kengännauhat

Koska minulla ei ole liukuvärjäykseen tarvittavaa sientä tms, niin nämä on nyt sitten vaan wnb-liukuvärjätyt kynnet. Kolme eri väriä ja tummeneminen kohti kärkeä, niin on se melkein liukuvärjäys. :D Näistä tuli kyllä aika kivat. Tuommoiset kukkatarratkin vielä sitten lisäsin.


 Käytetyt lakat: Anytime: Dance, Wild and Crazy: Lemon, ja Dependin tuo aina yhtä ihana shimmerinen tumma vihreä, joka on lopussa, jota täytyy ostaa lisää.



Sitten....
Ostin tommoset söpöt kengät Top-sportista. Maksoi 4,90, niin kyllähän tuommoiset söpöt tennarit aina tänne mahtuu. Ja kun vielä ostin niihin tuommoiset yli-ihanat ja kuumat sateenkaarenväriset homokengännauhat, niin uuh. Eikö ookin ihanat? Sitä minäkin.
(Eikä puhettakaan siitä että ne on kokoa 37, kun normaalisti käytän koon 38-39 kenkiä... Kyllä ne siitä vähän leviää, onhan noi toisetkin tennarit 37:t. Vielä vähän puristaa, mutta kyllä se siitä... 8) )


Bonus: Suklaamuffinssi. Oli muuten hyviä, vaikka aika rumia.

6 kommenttia:

  1. Toi on kyl tosi kivan näkönen toi liukuvärjäys :) Miten teit sen?

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) itekin ihan yllätyin siitä, miten kivalta lopputulos näytti! :D
    Eka laitoin ton anytimen, vaaleimman alle, yhden kerroksen, kuivui, ja sit varovasti levitin vinoon wild and crazyn, ja kuivui, ja siitä sitten vielä depend päälle. :)

    VastaaPoista
  3. Tosi freesin näkönen ja hybin onnistunu liukuvärjäys, vau aplodit sille! :)
    Oon itse alottanu tässä joku kolme kuukautta sitten bloggaamisen kosmetiikasta/kynsistä ym. joten jos kiinnostaa niin käy tsekkaamassa, ja uudet lukijatkin on toki tervetulleita, kiitos:) !
    http://beautificationbox.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Heh, kiitokset :D
    täytyy käydä kattomassa! :)

    VastaaPoista
  5. Nii, ja ollos tagattu sinäkin!
    http://ninnunblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails