sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

turhautuspostaus

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track
babe, I was born this way

Pride oli, pride meni, angst en päässyt! Keskiviikkona olin DTM:n vaahtobileissä, mutta kulkue ja puistojuhla jäivät jälleen välistä. Ens vuonna sit.
Mut oli siellä jotain 20 kaveria silti : <

babe I was born to survive

Mut oli noi siskon häät kyllä tosi kivat kuitenkin :) <3 Niistä enemmän.

babe I was born to be brave

Mutta argh tätä turhautusfiilistä! Jotenkin vaan taas semmonen olo ettei oikein tiedä, miten päin olis. Palkkojen maksun kanssa ollut ihan riittävästi ongelmia tälle kesälle, mutta ne nyt vaikuttais olevan ohitse. Laskelmieni mukaan rahat riittää kesän vuokriin, jos mikään ei mene enää persiilleen. Ah ♥

Ja mulla iski just kauhea ikävä mun kimuleita! <3 Tampereella noi suurin osa on, niin sinne sitä kait sitten olis mentävä. Jos vaan jossain vaiheessa ehtisi. No, jos tuo yksi toinen kimuli ei pääsekään tänne viikonloppuna, niin ehkä minä menen tuonne muita näkemään. Tosin minun töiden lisäksi niilläkin on kyllä töitä, että... :D

Ja se kun ei tiiä. Ei vaan tiiä, mitä on tapahtumassa ja mitä voi tapahtua. Jotain selkeyttä nyt kaipais. Mut ei kait tässä sillä mikään kiire ole, et ei sillä.

Viimeiset baarireissutkaan ei ihan putkeen ole menneet. Eilen eksyttiin Ailiniin, Nastolassa, ynh :D Ei enää ikinä sinne. Heti tuli joku vanha äijä kourimaan kun tuli ihastelemaan mun mekkoa. Nii ja ei ees päästy Jannen kanssa laulamaan, pyh!
Vaahtopileet oli joo kivat, mut ne ensimmäiset muutama tunti siellä yksin istuessa ei olleet. Kaverit sit peruivat yksitellen tulonsa, höh. Mut meni se vika pari tuntia kivasti kun menin tanssimaan, ensin yksin, ja saihan siellä sitten tanssiseuraa. Siellä kastui. Ja sitten tulin kipeäksi ja sain pari päivää saikkua töihin, ahah : D No minkäs sille voi.
Juhannuksenakin olin yksin baarissa. Ekana iltana en, mut toisena kyllä. Plääh. Ja sielläkin tultiin eka lääppimään, ynh, mutta pääsinpä siitäkin lopulta onneksi eroon ja loppuilta meni tanssiessa kivan tyypin kanssa, jeeh.

Missähän tämän postauksen punainen lanka oli. No, yleisessä turhautumisessa.
Yyh kun ei ole omaa koiraa, ja Mikkikin lähti tänään taas iskän kanssa takas mökille. ;< Ehdin käydä perjantaina sen kanssa lenkillä, ja nyt taas ei näe sitä hauvaa vähään aikaan. Yhyy.

Vähän jäänyt tämä päivittely taas, kun kone ja netti on reistailleet tyhmästi, mutta eiköhän se tästä taas. Tulee parit kuvapostaukset vielä, kunhan saan kuvat koneelle. Nyt en jaksa, ehkä huomenna illalla sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails