sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Last.fm - Mitä minä kuuntelen?

Kuvapläjäys! Minulla on ollut Last.fm:ssä tili kohta neljä vuotta, ja sen aikana on ehtinyt tuohon palveluun muutama biisi listattua... Tässä sitten kuvien muodossa pientä koontia siitä, mitä olen kuunnellut.


Rasmusfani, minäkö? Melkein 50% kuunnelluista kappaleista on Rasmuksen. Heh. Jossain vaiheessa kuuntelin Muccua paljonkin, ja siitä tuo iso luku. Nykyään kuuntelen lähinnä joitakin biisejä. Ja koska koneella on paljon Mucc-biisejä, ja kuuntelen sekoituksella, niin niitä kyllä on aina tullut paljon.
Kingston wall ja Leevit voisivat pikkuhiljaa tipahtaa tuolta pois, eipä tule juuri kuunneltua...

 Tämä onkin jo paljon totuudenmukaisempi. Heitetään vaan Mucc ja Lauri toisinpäin, Leevit pois ja Apulanta alemmas.

Mucc se vaan ilmestyy listalle, vaikka en edes tiedosta kuuntelevani sitä paljon. Mutta jos sen heittää alemmas, ja Alexander Rybakin ja Bleakin paaljon ylemmäs, ollaan taas ihan järkevissä lukemissa.


 Lucifer's Angel näyttää niin ankealta ilman sydäntä... :D Mutta kun se ei lukeudu lemppareihin. Silti se vaan ilmestyy aina sieltä listalta soittoon, enkä minä sitä poiskaan vaihda. Muuten kärki näyttää ihan fiksulta, tosin Days pitäisi olla paaaljon ylempänä. Pitäisiköhän kuunnella sitä muutama kerta putkeen....
 Jepjep, Special ja Oah ovat silloin tällöin molemmat kovassa kulutuksessa. Luv ♥
 Mitä, 1234 ja ei sydäntä?! Asia täytyy korjata. Mutta Häävalssia ja Tähtiotsaa on tosiaan tullut tietoisesti laitettua soimaan. Awws.


Tällä viikolla tuli ilmeisesti kulutettua Bleakia. Tuli ilmeisesti muutama kerta kuunneltua Burns inside -levy läpi. Myös Tiktakia kuuntelin ihan tietoisesti levyllisen pariin kertaan.

Että semmosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails