keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Tutustumisia ja ihmettelyjä

Se on jännä että aina jos ollaan jossain tapaamassa uusia ihmisiä, niin Neetahan on oikein enkeli ja niin herttainen... Mutta kyllähän se on nyt näyttänyt että neidillä kyllä hampaat on! :D Mamman varpaat ja nilkat on tosi jees... Mutta pikkuhiljaa tuokin toivottavasti aikuistuu. On tuo pentu kyllä niin ihana, mutta jospa ne hampaat pitäisi omissa leluissa. :D

Neeta menee nätisti välillä suoraan paperin päälle pissalle. Useimmiten saadaan kuitenkin pyyhkiä lattioita. Istumista, makaamista ja paikallaanoloa ollaan pikkuisen harjoiteltu, maahanmeno oli alkuun hämmennys, mutta nyt sekin juttu aletaan pikkuhiljaa tajuta. Alkuun kun Neetaa kutsui, niin se tuli melkein aina, mutta se meni siihen alkuinnostuksen piikkiin. Nyt sitä välillä vaan ihmetellään että mitä tuo selittää. :D Mutta namien kanssa se kyllä sujuu.

Pikkuihmisiäkin Neeta on jo tavannut. Olin hoitamassa siskon mukuloita (1,5v & 4v), ja kyllä se selvästi tajusi että pienempi muksu on oikeasti pieni, vaikka innostuivat nuo peräkanaa juoksemaan ja kohta oltiin nurin.

Ulkona kävellään jo tosi sievästi ja reippaasti lenkillä! Eikä vastaantulevat koirat pelota yhtään, eikä niiden luokse tosin vedetäkään vaan. Vähän on päässyt koirien kanssa leikkimäänkin. Defu-pappa oli alkuun hiukan ärsyyntynyt kun tuota pentua ei oikein päässyt karkuun, mutta sitten kun sen kanssa sai juosta vapaana pihalla, niin jo oli kivempaa! :) Myös vanhaherra Tumppi oli kiva kaveri, toinen göötti tästä lähistöltä! :) Huomenna mennään taas Hannan ja Tumpin kanssa ulkoilemaan, jee!. Toisen pennunkin kanssa Neeta on päässyt painimaan. Silloin kaverina oli 12-viikkoinen mudityttö, joka oli kyllä melkoinen kenguru, loikki melkoisesti ja aluksi meidän neitiä vähän jännitti, mutta lopulta juoksivat ja painivat ihan innoissaan. Jospa nuo painisivat toistamiseenkin, kun Neeta ei jää enää jalkoihin - kirjaimellisesti, mudin koivet olivat sen verran pitkät että Neeta mahtui seisovan hauvan alle ongelmitta :D

Bussiinkin Neeta on päässyt matkustamaan! Oikein kivasti siellä meni. Niin, ja saunaan - halusi välttämättä tulla mukaan, eikä lattialla odottelu kelvannut, piti päästä lauteille asti... Suihkuun tyttö oli jo aiemmin änkenyt mukaan... Hassu!

Ensi viikolla tyttö täyttää 12 viikkoa ja silloin on sitten rokotuksetkin tiedossa, jee!
Tänään mennään käymään Turun lemmikkiasemalla pentutreffeillä. Kivaa, toivottavasti löytyy kavereita!

Sitten seuraa kuvamyrsky. Tässä.

Defu on ihq!BussissaaaaNaapurin Bella! Se on ihq!
Tumppi! Ihq!Hyvä lastenvahti.
SaunakoiraAa, sydänpylly mä oon!2 kommenttia:

 1. Voi ihana pikku Neeta :) ja varmasti se kokeilu- ja uhmavaihe sieltä tulee pikkuhiljaa :D kannattaa luoksetulossa ja muutenkin koulutuksessa innostaa juurikin herkuilla ja jollain kivalla lelulla. Ei kannata kokonaan ehdollistaa pelkkiin herkkuihin, on hankala jatkokouluttamisen kannalta jos suostuu tekemään vain herkkujen voimalla kaiken. Sen olen itse Tumpin kanssa kokenut, mutta junnu kun silloin olin niin en näitä juttuja funtsaillut.

  Oli kiva lenkki tänään :) Tumppikin alkoi tottumaan pikku-neidin läsnäoloon eikä niin ottanut pulttia :D näistä tulee vielä varmasti hyvät kaverukset :)

  Nähdään taas joku kerta! :)

  http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täytyy varmaan pistää talteen joku ihana lelu, jonka saa sit vaan tietyissä tilanteissa! :)
   Oli kivaa, Neeta on ihan rakastunut <3

   Poista

Related Posts with Thumbnails