tiistai 1. maaliskuuta 2016

Reipas ja valloittava Neeta ♥

Lauantaina haettiin Neeta kotiin. ♥ Kotimatkalla tyttö itki kopassa kymmenisen minuuttia, mutta sen jälkeen lähinnä nukkui, eikä hereillä ollessa ollut enää hätää. :) Omaan kotiin tuttui hienosti ja nopeasti!


Ensimmäinen yö meni paljolti vinkuen, Neeta olisi halunnut sänkyyn nukkumaan meidän kanssa, monta kertaa täytyi nostaa alas omaan petiin... Ja sängyn jalkopäähän se lopulta hiippailikin kun me oltiin molemmat nukahdettu. On siis sen verran matala sänkyratkaisu (eurolavat+patjat), että pääsi kipuamaan vähän liiankin helposti. No, meille tulee parin viikon päästä ihan oikea sänky, niin ei sitten enää pääse omin avuin kiipeämään. Ja toivottavasti ei ole tarvettakaan, vaan oppisi nukkumaan omassa pedissä! Toinen yö meni myös välillä vinkuen, kolmantena yönä ei enää kovinkaan paljon vinkunut, mutta syy saattaa olla siinä että nukahdin nopeammin kuin Neeta, ja se sitten käytti tilaisuuden hyödykseen, kun pentu oli aamulla sängyssä.
Neeta tunnistaa selvästi jo nimensä. Tulee myös iloisesti luokse kun kutsuu, ei nyt ihan joka kerta,mutta kun vaan tarpeeksi innokkaan kuuloisesti pyytää, niin johan pikkuinen loikkii iloisesti luokse! Istuu myös nopeasti kun pyytää. Paikallaoloa on myös harjoiteltu, muutaman askeleen olen jo ottanut taaksepäin ja tyttö vaan istuu paikallaan!
Yksinoloharjoitukset ovat myös alkaneet. Ihan pari minuuttia olen vasta ollut ulkona, mutta niissä ei ole ollut vielä mitään ongelmaa. Neeta istuu hetken oven takana, mutta on sitten lähtenyt leikkimään pallolla! Olen siis nauhoittanut puhelimella videota ja tarkastellut siitä neidin touhuja. Yhtään ei ole haukkunut tai vinkunut. Tästä on hyvä lähteä! :)


Neeta osaa välillä mennää paperin päälle pissalle, ihan selvästi on siis tassutellut paperille ja siinä sitten tehnyt pissat. Kun Neeta herää päikkäreiltä, niin silloin on pissahätä, ja lähdetään ulos, mutta aina ei ehditä sinne asti ennen kuin pissat tulee. Mutta ihan hyvin tässäkin mennään eteenpäin. Ensimmäisen yön jälkeen ei ole enää ollut kuin yhdet yöpissat lattialla. 

Eikö ole vain herttainen? ♥

6 kommenttia:

 1. Yksinolossa olen tehnyt pennulleni mieluisan paikan portin taakse, missä on mukava olla makupaloin. Sitten olen kulkenut portista ulos ja sisään. Tämän jälkeen pentu on jäänyt portin taakse syömään makupaloja/etsimään niitä, kun olen puuhaillut näkösällä. Sitten olen ollut toisessa huoneessa eli pentu ei näe minua. Kun tämä sujuu, niin sitten teen lähtövalmisteluja. Jos pentu ei hermostu tästäkään niin sitten alan lähtemään ulko-oven taakse. Eli tuossa on askeleita/etappeja, ja kun ne sujuvat eli pentu ei hermostu, niin siirrytään seuraavaan askeleeseen. Pennun pitäisi siis olla joka askeleella tyytyväinen tilanteeseensa. Tämä varmistetaan pienin askelin ja useana päivänä.

  Onnea teille yksinoloharjoitteluun!

  VastaaPoista
 2. Velipoika Naksu lähettää terveisiä Neetalle. Samoja asioita opetellaan ja ihan hyvin sujuu. Tosin, täytyy tunnustaa, että tuota yksinoloa en ole edes muistanut, että voisi/pitäisi harjoitella. Se nyt vaan on tapahtunut, en ota mukaan pannuhuoneeseen/autotalliin, vuohitalliin yms. Kun on mentävä, niin minä vain menen. Hyvin Naksu on kumminkin pärjännuyt. Tulee sitten ovelle vastaan ja kyselee missäs taas olit? Eikä ole tehnyt tuhoja sillä välin. Ja kumminkin on ollut yksin jo puolikin tuntia kerrallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän menee jo hienosti! :) Eipä ole täälläkään pentu ihmeemmin hämmentynyt siitä, että mihin se mamma lähti.

   Poista
 3. Toinen on niin suloinen pieni ihanuus ♡

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails