perjantai 29. tammikuuta 2016

Things and things that are not that much.

Vaihteeksi ihan höpinää ja ajatuksenvirtaa, kun nuo Japanin reissupostaukset on jääneet vähän jumittamaan. Kyllä ne sieltä vielä joskus, nyt on inspis niihin vaan aika hukassa.

No mitäpäs tänne? Tuli juuri edellistä lausetta kirjoittaessa mieleen, että pitäisi taas perinteen mukaan tehdä se postaus/postaukset edellisen vuoden tapahtumista.
Huomasin muuten tässä, että kirjoittaminen tuntuu hyvältä. Aika vähän kirjoittanut mitään pitkään aikaan, muuta kuin joitain viestejä. Tämä on kivaa.
Mutta joo, viime vuonna en tainnut ihan niin ahkerasti kirjoitella, että täytyy muistella tarkkaan, että mitä sitä tuli tehtyä vuonna 2015.

Tässä kuussa olen ehtinyt näkemään ihanaa Sereä ♥ Syksylläkö me viimeksi nähtiin, ihanaa oli päästä taas jutustelemaan ihan kasvotusten. Puspus! Elsa-mussun näin samalla reissulla. Vähän myöhemmin matkasin Hämptoniin Saran luo, ihanaa oli tuotakin ihanaista nähdä! Kiitos ♥

Nyt kipeilen kotona. Eilen nousi kuume, niin tuli sitten jätettyä menemättä joogaan. Olisi ollut vielä kolmas kerta kokeilua jäljellä, mutta se nyt jäi käymättä. Onneksi olin ostanut tuon kokeilun sporttipassilla, niin omia menetyksiä ei tullut.
Kipeydestä huolimatta haimme tänään auton!! Meidän oma auto! Vihdoinkin! Johan se oli syyskuu varmaan kun me se käytiin autoliikkeessä tilaamassa... :D Ties mistä Koreasta tuli niin kyllä kesti. Mutta nyt. Ihanaa. Helpottaa elämää. Opel Karl ♥

Katsellaan, pystyykö sitä menemään huomenna töihin. Kuumetta ei nyt ollut, mutta ärsyttävää yskää on ollut kyllä koko päivän. Sunnuntaina olisi pitkä päivä töissä. Toivottavasti silloin viimeistään on työkunnossa.

Maanantaina lähdetään sitten viimeiseen reissuun ennen mammalomaa! Lennämme Turusta Helsingin kautta Tallinnaan, josta vuokrataan auto ja ajetaan Rakvereen spa-hotelliin. Pari yötä siellä, yksi Tallinnassa ja takaisin kotiin. Ja töihin. Mutta kivaa. ♥

Ja se suurin asia, se elämänmuutos, Siihen on  nyt 29 päivää aikaa. 4 viikkoa sitten näihin aikoihin oli jännät paikat, kun Nordvillessä Tampereella alettiin työstämään pentuja! Mammaloma siis siitä syystä ;) Nyt siellä vilistää 9 pikkuista pentuaitauksessa, ja omamme haemme sieltä 4 viikon päästä, toivon mukaan. En malta odottaa! Sitten taitaa tulla melkoista kuvatulitusta, kun saadaan pentu kotiin... Voi että! Pikkuinen göötti-vauva ♥ Vauva ei ole vielä edes kotona, ja olen jo saanut uuden göötinomistajakaverin, jonka kanssa pääsee sitten pikkuhiljaa lenkkeilemään :)

Jööh. Katsellaan taas. Jospa sitä pian tulee taas jaksamista kirjoittelullekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails