tiistai 8. syyskuuta 2015

Reissua siellä ja reissua täälläNyt on Japanista palattu, ja huomenna koittaisi paluu töihin! Voi että, on mulla ollut jo ikäväkin niitä mukuloita, vaikka usein siellä vaikeaakin on. Mutta kun miettii taas että miten herttaisia eräätkin pikkukaverit osaavat olla, niin on oikein kivaa palata töihin!

Tulen kirjoittamaan varmaan muutaman reissupostauksen, muutama kaupunki ja huvipuisto kun tuli nähtyä. Kuvia tuli otettua monta sataa, ja nekin pitäisi jaotella kamerasta ja kännykästä omiin kansioihinsa... Ja tämä kaikki sitten töiden ohella, saa nähdä koska ehtii :D Ostoksetkin ajattelin kuvata, eikä tosiaan ole vielä tietoa että koska saan kunnolla aikaiseksi purettua matkalaukun... Osan tuliaisista olen sentään saanut jo jaoteltua.

Niin, ja tulihan sitä oltua Puolassakin heinäkuussa, enkä ole tainnut edes aloittaa sitä postausta! Koitan saada sen jossain vaiheessa tehtyä myös, Olisi tässä tosiaan töiden lisäksi kuitenkin muutakin hommaa, että katsotaan nyt ihan rauhassa, miten nopeasti saan mitäkin aikaiseksi... :D


Stay tuned for this:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails