perjantai 6. maaliskuuta 2015

Turun kynsimiitti 21.2.2015

Eräänä lauantaina sitä taas miittailtiin 20 kynsihullun voimin! Erään kerrostalon kerhotilassa oltiin, ja juuri ja juuri mahduttiin kaikki sinne pöydän ympärille. Kirppistelyä, syömistä, juttelua, arvontaa ja miittipussukatkin vielä. Itselle tarttui tällä kertaa mukaan pienet kisu-decalit (animesta Chi's sweet home), omia kirppisteltäviä en tuonut.

Enemmän ja parempia kuvia, sekä listaukset siitä että mikä firma sponssasi meille mitäkin, saa katsoa Katrin blogista. Itsellä menisi tuohon listaamiseen liikaa aikaa, eikä nyt millään ehdi :D Lopussa linkit muidenkin miittipostauksiin. (Yhyy, haluan kunnollisen kameran, ja light boxin, olisi ehkä hiukan laadukkaampia kuvia.... Pitäisi jälkimmäinen varmaan itse väkertää.)

Tässä kuitenkin vielä lista sponssaajista:
Mereneid
MoYou London
Mimax
KoneHelsinki
Kauneuden Kauppa
Mi Nails
Cloetta
MissLis
Oriflame
Berner Oy
RiiminBeauty
FaceHelsinki
AetzNailzz
She Sells Seashells
Delush Polish
Dermosil
Turun Stockmann Fazer
Myllyn Suomalainen Kirjakauppa


Paljon oli kaikenlaista hyvää, ai että!

Itse pyöräyttelin minikinkkujuustorullia. Kaik män! Dalet. Aijai.
Semmotteisia meininkejä tällä kertaa. Seuraavaksi sitten sponssituotteet. Toi scraperi! Ja hei löllöleimasin!
Tuota Sally Hansenia tulikin huomaamattani kaksi kappaletta, toinen oli arvontapussissa. En paikan päällä hoksannutkaan.

Tässäpä koko setti vielä. Vähän kade olen joillekin, joilla oli hiukan kirjavampi kokoelma :D Vaikka kivoja värejä minullakin.
Muiden miittailijoiden postauksia seuraavassa:
Glittersade (sisältää videon!)


Pakko laittaa vielä tämä loppukevennykseksi, kuvan ottanut Katri. Hyvä ajoitus oli kuvalla... Sisko kaivoi juuri pussukastaan ihanan mintunvihreän lakan (Orlya taisi olla). Voi kuola! Kysyin sitten että mikä mahtaa lakan nimi olla... No, sehän oli osuvasti "Jealous, much?"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails