tiistai 20. toukokuuta 2014

Kuvakuulumisia ja unia puolikkaista

Näin viime yönä hämärää unta. Juoksin puolimaratonia - jonkun koiran kanssa. Se olikin sitten joku koiramaratoni? Koirat juoksentelivat vapaana, ja minulla taisi olla alussa kaksikin mukana, mutta toinen jäi sitten jonnekin. En osannut huudellakaan niitä mukaan, kun en tullut kysyneeksi nimeä. Tätä puolikasta juostiin muuten Vehkosillantietä pitkin Nastolassa, meille kotiin päin! Lopulta pääsin maaliin asti, ja missä ajassa, 1:34 ja jotain! Mutta sitten - nimeä ei löytynyt listasta. Minun suoritukseni hylättiin, voi nyyhky! Onneksi Niko oli siinä ja pääsin sitten halaamaan ja kiroamaan kovaan ääneen kuinka "paskasti järjestetty kisa" olikaan! Voivoi....

Mahtoiko tulla juoksut uniin. Alkukeväästä tuli asetettua tavoite, että lähdettäisiin Paavo Nurmi marathonille kesäkuun lopussa. Itse olen ollut pariinkiin otteeseen kipeänä, ja treenaamiset on jääneet vähälle. Nytkin oli viikon tauko, kun Niko sairasteli, eikä itselläkään sitten riittänyt jaksamista lähteä lenkille. Eilen kuitenkin juostiin se 8 kilometriä taas vähän nopeammin, mutta se tuntuu olevan asicsin harjoitusohjelman mielestä liian hitaasti tavoitteeseen nähden... Tämä huolestuttaa. Vaikka olisihan se kiva juosta se läpi vaan, mutta enemmän tahtoisin parantaa aikaa! Ja jos ukkokin sinne lähtisi, niin se olisi hänelle ensimmäinen puolimaraton.

Viikko sitten juostu 16 kilometriä kulki hyvin, itse asiassa täsmälleen samaa kilometrivauhtia, kuin eilen juostu kasin ennätys! Ohjelmassa olisi vielä pari 18km lenkkiä, ja kun ne suorittaa, niin kyllähän sitä sitten puolikkaan helposti juoksee. Ja vielä se kilpailutilanne ja se fiilis, kun on paljon ihmisiä juoksemassa, kyllä sitä vaan jaksaa itsekin huomattavasti paremmin. Ja onhan niitä juomapisteitäkin.

Puh. Toisaalta olisi kiva harjoitella vähän pitempään, mutta en sitten tiedä, olisi kiva myös saada se pois alta? Heinäkuussa voisi sen kunniaksi lähteä vaikka reissuun... No, ehtii sitä tässä vielä miettiä, koska toiseksi viimeinen hintaporras astui voimaan juuri, ja seuraavan kerran se nousee vasta pari päivää ennen juoksua, eli ehtii ilmoittautua vaikka vasta loppuvaiheessa.

Ja mitäs muuta. Tullut otettua jotain kuvia.

Upside down lamb... Ei sitten. Tämmöisiä käytiin töissä katselemassa.


Hihi. Yks on ihana.

Tätin mussu!

Niistä tuli kaverit.

Kiva uusi toppi.

Yhtenä iltana käytiin kävelyllä.

Täällä meillä on näitä puistoja, tervetuloa piknikille....


"Miks sä aina katot mua?"
Ihana mettä ihan nurkan takana!

Mustache tree

Eilen oli lämmintä. Kotiinkin pääsin vain lievästi kastuneena.

HIMYMiä katsellessa...

Diudidiu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails