sunnuntai 1. joulukuuta 2013

NaNoWinner & Lihisbingo 4v!

Armas Lihikseni täyttää tänään neljä vuotta. (Älkää ajatelko sitä niin.) Lisäksi sivuston katselukerrat ovat 40k+, tekstejä on julkaistu 400+, ja lukijoita on 39. Pitäisi saada vielä yksi, niin kaikki olisi niin nelosta, niin nelosta! Onnea, onnea, onnea, onnea!

Tosiaan, nyt on myös joulukuu. NaNoWriMo päättyi eilen. Ja jälleen kerran kunniakkaaseen voittoon! Tämähän oli myöskin neljäs osallistumiskertani. Aikaa jäi neljä tuntia. Viimeisenä päivänä kirjoitin 5000 sanaa.

Klikkailemalla kuvia isommaksi.Perjantaina osallistuin myös ensimmäisille sitseilleni, organized by Hamko. Olipahan hauskaa, vaikka paikka vaihtuikin, eikä päästy Riihimäen huikeaan yöelämään... Ja lämmin ruoka syötiin tosiaan kylmänä, mutta se siellä taitaa ollakin aika tavallista! Hauskaa oli, laulaminen ja kaikki! Tuli myös erään viittomakielisen tytön ja hänen ystävänsä kanssa juteltua, ja tuli kyllä taas sellainen kaipuu viittomakielen taitojen kartuttamiseen, että täytyy katsella jos pääsee käymään tuossa viittomakielen kerhossa, jota kerran viikossa näemmä järjestetään. (Se on vaan niin kaukana, yhyy!)

Yesh. Semmoista. Huomenna maanantaina onkin lähtö pikkujouluristeilylle, opiskelijoita jälleen. Apua, pitää pakata. Tiistaina sieltä tullessa jään jälleen Turkuun, jee. :3 Keskiviikkona minut viedään kuulemma katsomaan jääkiekkoa. En ole ikinä ennen käynyt! Torstaina matkaan sitten Tampereelle ihanien ystävien kanssa viettämään pikkujouluja! Sieltä sitten kotiudun joskus, ja seuraavan viikon täytyy ahertaa opparin parissa. Jos senkin nyt saisi joskus valmiiksi! Tuolla viikolla on myöskin tädin pienemmän murusen 2v-synttärit. Pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails