perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulu on taas, keittiö täynnä sekamelskaa!

Tässä on viikon aikana tullut puuhattua keittiössä paljon. Tehtyä ruokaa monenmoista, ja piparkakkulinnakin tuli väkerrettyä, ihan vain parit palovammat per henkilö!

Huomenna suuntaan taas Nasta Ostolaan. Ja siellä taitaa aika venyä ainakin uuden vuoden tuolle puolen - joulu perheen kanssa, ja uusi vuosi kavereiden. Saattaa olla, että mennään jollakin kokoonpanolla tsekkaamaan Frozen-leffakin! :) Uuden vuoden jälkeen suunta on taas Turkuun, jossa olisi luvassa pari työhaastattelua. Niiden jälkeen sitten taas Hämptoniin, ja alkaa tosissaan opparin viimeiset rutistukset! Ja sitähän väännetään joulunkin aikana, kyllä...

Lauantaina käväistiin myös pienen Venla-neidin 2-vuotisjuhlilla. Olin napannut itselleni järkkärin, ja sillä tulikin otettua pienistä neideistä oikein urakalla kuvia, hihs! Ihanat muksut. (Ai mikä vauvakuume.)

Kuviin.
Eräs herrasmies löysi myös mielekästä tekemistä...


...samoin kuin eräs hieno neiti.

Ja sai joululahjan! Kiitos rakas pus.

Hihihiiiii!

China Glaze - Be merry, be bright

Elfin' around

There's snow one like you

Stretch marks. Thanks, yay!

Svensson sai kaverin - tässä tulee Karlsson!


Elmoooo!


Tomaattijuustojalapenokeitto, nammmmm

Avokadopasta valmistumassa. Nammmm.

Pastan vierellä lepää valkosipulitomaattileipä.Ei oo vino!


MacGyverin niksejä olisikin kaivattu.
Toisinaan toimin hiirimattona.
Se on giljotiini.

Sain eräältä bloggaajalta joulukortin, hii! 


Hihheiheiiiii! Tämä vuosi on kyllä ollut yhtä sekamelskaa. Täytyy tehdä vielä sellainen yhteenvetopostaus koko vuodesta, niin kuin aina ennenkin. Toivottavasti ensi vuosi on parempi, koska edessä on heti alkuvuodesta Losin matka, valmistuminen, ja muutto jonnekin, ja toivottavasti siis myös työt! Apua, nytkö pitää olla aikuinen?

2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails