lauantai 13. heinäkuuta 2013

Se on juostu nyt!

Aijai, kyllä saa tyttö nyt olla ylpeä itsestään. Puolimaratonilla lähdin tavoittelemaan 2h 20min alitusta. Lopullinen nettoaika (eli lähtöviivan ylityksestä maaliviivan ylitykseen) oli 2:10:58! Ihan mahtavaa :)

Pääsin juoksemaan suurimman osan matkaa kaverin kanssa (itse asiassa tyypin, jonka kanssa seurustelin ollessani 9-luokalla :D ), ja oli kyl mahtavaa että oli joku, jonka kanssa juosta ja tsempata, hehkuttaa aina uusia kilometrimerkkejä...! Juostiin ihan hyvää vauhtia alusta asti, ehkä jossain 15km paikkeilla alkoi hidastua. Lopullinen keskivauhti olikin sitten näemmä 6:12min/km, eli aika hyvin kyllä!

Juomapaikoilla tuli aina vedettyä pari hörppäystä vettä ainakin, myös urheilujuomaa, ja parilla viimeisellä nappasin myös suolakurkkua suuhun, ja otin huuhtelusienen. Olivat kyllä hyviä virkistäjiä matkalla. Viimeinen kolme kilometriä oli aika raskasta, mutta pystyin silti pitämään vauhdin suht hyvin yllä.

Mutta jes, oon niin tyytyväinen! :) (//edit: vaikka maalissa ei ketään vastassa ollutkaan... mutta matkan varrelle oli sentään pari tuttua eksynyt :) )


Kiitos kuvasta Janille :)

Onnellinen, tyytyväinen, elossa!


42. Hihi. (Joku 64 juoksijaa, en nyt tullut katsoneeksi parasta aikaa)

4 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails