perjantai 12. heinäkuuta 2013

Huomenna juostaan...

21,0975 kilometriä eli puolimaraton.
Vähän jännittää. Noin 26 tuntia lähtöön. Tämän päivän ja huomisen eväät ostettu, täytyy vielä käydä etsimässä jostain urheilujuomaa. Vettä tankattu.

Tutustu karttoihin lähtöpaikalla

Reitti on kaunis ja seuraa hienoa Vanajaveden rantatietä ja kaupungin puistoteitä.
Lähdön jälkeen reitti halkaisee Kaurialan puutarhakaupunginosan ja jatkaa lievästi alenevaa Parolantietä kohti keskustaa läpäisten vanhan hautausmaan ja ohittaen Suomenkasarmit.

Tästä jatketaan varjoisaa Lahdensivuntietä kohti etelää, alittaen Helsinki - Tampere moottoritien, juosten Vanajaveden rantatietä kohti 1. huoltopistettä. Tarjolla on: omat juomat, Gutzy -urheilujuoma ja vesi sekä huuhtelusieniä. Myös kiinteätä ravintoa on saatavilla: banaani, appelsiini, rusinat ja suolakurkku.

Reitti jatkuu ali Hopeaseppien ja Viipurintien siltojen Rantapuistoon. Rantapuistossa Hämeen vanha linna jo häämöttää, ja se ohitetaan varsin läheltä Linnanpuiston teitä noudattaen. Sitten saavutaan Kaupunginpuistoon, jossa jalopuut varjostavat vilvoittavasti juoksijoita. 

Rautatiesillan takana näkyy kuuluisa Aulanko. Juostaan Tampereentietä kohti 2. huoltopisteelle. Helsinki - Tampere moottoritie ylitetään n. 10 km kohdalla ja jatketaan laskevaa Parolantietä suoraan toiselle kierrokselle.

Puolimaratonarit kääntyvät toisella kierroksella kohti maalia Hämeen linnan kohdalta.


Että semmoista. Nyt saa heittää aikaveikkauksia (tähän kommentteihin ja facebookin puolelle)? Oma tavoite olisi 2:20 alittaminen, mutta parempihan on aina parempi! Muistutellaan sen verran, että 18,4 kilometriä juoksin aikaan 2:02, ja kymppiä on menty tunnista noin tuntiin ja viiteen minuuttiin.

Iik!4 kommenttia:

  1. 2 h 10 min....kunhan et pistä tätiäsi paremmaksi ;) tämän kauden aika 2.05.43...

    Onnea matkaan. Muista aloittaa maltilla :)

    t. Ultsi

    VastaaPoista
  2. Tsempppiiiiiääää :D Muistat vaan alottaa omaan tahtiin, etkä lähde höntyilemään muiden vauhtiin, niin hyvää tulee!! Ilmottele heti, miten meni! ;)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails