sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lauantain saldo: 5615 sanaa!

Hei jee, jee! Perjantaina sanamäärä heilui siellä 12 tonnin kohdalla, ja mietin, voisiko olla mahdollista saavuttaa viikonlopun aikana peräti 20 tuhannen sanan rajapyykki. Nyt se tuntuu ihan mahdolliselta, sillä kasassa on 19005 sanaa! Jes! Lauantaina en kirjoittanut edes keskiyöstä alkaen, vaan menin väsyneenä ja huonolla omatunnolla nukkumaan. Voin ehkä antaa itselleni sen anteeksi, sillä päivän aikana tuli kirjoitettua yhteensä 5615 sanaa! Siinäpä ennätykseni tälle nanolle. Tätä määrää kartutti myös tämän marraskuun ensimmäinen sanasotani. Eräästä mesen ryhmäkeskustelusta nappasin toisen nanottajan sotimaan, ja puolen tunnin spurtin, write or die avustajana, rykäisin 1010 sanaa. Aika huippua. Ennätys tälle nanolle tuokin!
Toinen avustaja, ja uusi tuttavuus tälle päivälle, on ollut Write or bite. Se näyttää aina uuden söpön koirakuvan, kun 100 sanaa, tai oma haluamasi sanamäärä, on täyttynyt. Hihih! Söpöä. (Mutta kyllä sotiminen ja WoD auttaa silti enemmän...)

Ja hei, tarina alkaa jopa edetä. Tuntuu hyvältä! Nyt kun tarinassa alkaa olla muitakin henkilöitä, kuin vain päähenkilö ja hänen ajatuksiaan ja tuntemuksiaan, koko hommakin tuntuu luontevammalta, ja lauseet järkevämmiltä.... :D En vieläkään ole oikein varma, kehtaanko julkaista koko hommaa karsean alun jälkeen täällä...

Tuossa oikealla on muuten jälleen uusi lisähomma. Siitä näkyy minun edistymistäni, ja sanamäärä myös päivittyy siihen sitä mukaa, kun sitä nanon sivuille päivitän. Tuossa kalenterissa eri päivien värit meinaa sitä, että punaisella olevat päivät ovat menneet surkeasti (ja noille päiville minulle löytyy kyllä selitys, en ole ollut kotona :D), keltaisissa mennyt vähän niin ja näin, ja vihreissä oikein hyvin. Että silleesti, jee :) (Huom, sunnuntai on edelleen punainen, koska ajattelin mennä vaihteeksi ajoissa nukkumaan ja kirjoittaa sitten huomenna. :D)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails