lauantai 30. kesäkuuta 2012

Pride 2012 feat Nyancat

"Oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa ei kenelläkään pidä olla vaikeaa siksi, että löytää jonkun jota rakastaa." http://www.vihreat.fi/blogit/outi-alanko-kahiluoto/samat-oikeudet-kaikille-pareille-sukupuoleen-katsomatta

Pride oli, pride meni. Ensimmäistä kertaa pääsin lauantain osioon, kulkueeseen ja puistojuhlaan, mukaan. Ja mukavaa oli, kun löytyi oma porukkakin, kiitos teille! :)

Nyancat!! Tossa oli sellai hieno pitkä sateenkaariloppu perässä.

Homokoru :3

Flashmob ennen kulkueen alkua Senaatintorilla :)Samae Koskinen
Sit vielä! Eksyin hesarin kuvaan. Täällä. Piirsin siihen punaisen neliön.Ensi vuotta odotellessa. :) Jos sitä sitten pääsisi useampaan tapahtumaan, ja olis kunnon porukka... Nyt olin ensin vuotislaisten kanssa, mutta ne lähti aikaisin, onneksi löysin Matiaksen ja Kirsikan <3 Mutta ois se ihan oma porukka jees, ettei yksin tarviis olla. (Ja kun oikeestaan kaikki jotka sanoi et voi tulla moikkaamaan, feidas koko homman. Pöh.)

Joku kuulemma heitteli kananmunia kulkueeseen. Mutta jätkäpä saatiin kiinni, hahaa.  Ja kuulemma oikeastaan lähinnä järkkäreihin osui. Hahaa. Ja taas jossain iltalehden tms keskusteluissa (en minä niitä lue, satuin vain huomaamaan että +200 kommenttia jossain jutussa :D) valitetaan että miksi pitää homojen yms saada tuollainen kulkue, lähdetään heterotkin marssimaan jne. No tuossa sen taas näkee että sitä toimintaa, jolla edistetään tasa-arvoa kaikkien välillä, tarvitaan, koska jos joku ottaa asiakseen heitellä kananmunia rauhallisesti kävelevien ihmisten päälle, niin kaikki ei voi tosiaankaan olla vielä täydellisesti. 

http://areena.yle.fi/tv/1565535 Hahaa! Vilahdan tuolla 6:37, Haltiksen ja Betan välissä... :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails