lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ajatuksenvirtaa...

"Eniten mua harmittaa se, etten ole kenellekään se kaikista tärkein ystävä."


Pisti ajattelemaan.


Siitä on varmaan 10 vuotta, kun olen viimeksi ollut jonkun paras ystävä. Luulisin.
Tuntuu että ite oon tehnyt elämästäni näin ankeaa. Oon tavannut mahtavia tyyppejä, mutta miksi en ole pitänyt yhteyttä ja saanut kenties omaa parasta ystävää? Jaa-a. Kaksipuolista se ystävyyskin on. Minä vain olen huono tekemään aloitetta. Ehkä jos joku olisi todella innostunut siitä, kuinka kiva olen, niin minullakin riittäisi jaksamista tutustua ja jutella jatkossakin. En kai ole tavannut kuitenkaan sellaista ihmistä, joka olisi niin  samalla aaltopituudella jne. Pitäisi vain yrittää ja yrittää ja osata. Ehkä sitä oppisi... Mutta se kun on kokenut sellaisia asioita, ettei ole merkittävä, on hylätty ja niin edelleen. Jotenkin automaattisesti sitä ajattelee, etteivät nämä ihmiset ole kiinnostuneita seurastani.


Miten se on vaan niin vaikeaa puhua? Teki mieli tänään pahoitella yhdelle tyypille, joka mun kanssa hetken jutteli, kun puhuin niin vähän ja hiljaa. Yritin kyllä kovasti, ja se oli oikeesti hieno tunne kun joku tuntematon kaveinkaverinkaveri pyytää kääntymään siihen päin etten olisi outsider.


...Hain äsken kaveria fb:ssä. Parin kirjaimen jälkeen ehdotuksissa on ex. Uusi kuva ja eksyn katsomaan profiilia... Yo-kuvat. Niin. Hänkin nyt sitten kirjoitti. Ja ensimmäiset ajatukset oli, että hän on kaunis. Ei. Ei. Mä en tahdo ajatella sitä. -.- Mä en kaipaa sitä ihmistä sen jälkeen miten se kohteli mua, mut silti mä kaipaan sitä aikaa, sitä yhtä kuukautta kun se sai mut onnelliseksi. Ties mitä meistä olisi voinut tulla. Satutti, mutta jotenkin en vaan saa sitä pois mielestä. Ärsyttää... Se ihminen ei merkitse mulle enää mitään muuta kuin katkeruutta, ja vaikka se yhtäkkiä päättäisi että haluaisi mut sittenkin (en tiedä missä tilanteessa näin voisi tapahtua), niin en minä takaisin ottaisi. Arvaamaton ihminen.


Nojoo. Olen varmaan minäkin ollut tosi kultainen ihminen exilleni. Mutta ne exät on exiä siksi, että suhteessa on ilmennyt joku vika jota ei saatu korjattua. Tässä tapauksessa toinen vain... Kyllästyi. Kuukaudessa. Ja sekös teki hyvää minun itsetunnolleni, jee. Jännä, että siitä on kohta vuosi kun tavattiin ja oltiin.


/avautuminen.


Ajatuksenvirtaa... Tällä postauksella ei ole mitään tarkoitusta tai mitään. Kai. Olempa taas synkkä. 


Katsoo jos huomenna saisi aikaiseksi sinne pelipäivään mentyä. Mmh. Huomenna tai maanantaina takaisin Hämeenlinnaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails