lauantai 3. maaliskuuta 2012

First day in England!

3.3.2012

So here we are.
Lento laskeutui Lontooseen vähän kymmenen jälkeen illalla. Ei oltu yhtään kartalla siitä, että koska oikein ollaan maassa, koska oli niin sumuista! Kyllä se huomattiin, että alaspäin mennään, mutta lasku tuli ihan yllättäen. Olin just sanonut Tiialle, että "Kauhea kun ei yhtään näe maahan, ettei ollenkaan huomaa koska ollaan maassa...", eikä kulunut kuin ehkä parikymmentä sekuntia, kun oltiin jo maassa. Ja ulos päästiin.
Stanstedin kentällä oli kaaauheasti matkaa käveltävänä. Mutta löydettiin sitten ulos, ja siellä oli Suzanne odottamassa, löydettiin helposti kun hän piteli lappua, jossa luki meidän nimet. Mentiin sitten heti syömään pientä evästä yhteen kahvilaan siinä ja juteltiin. Olin kyllä aika väsy, ja niin väsytti automatkallakin. Joskus puolen yön paikkeilla, yhden aikaan, taidettiin olla perillä Meldrethissä. 45 minuuttia kesti matka autolla Lontoosta tänne. Ja voi että tätä meidän taloa! :D Tää on niin hieno. Tää on siis ihan oikeasti talo, ja meillä on tämä ainakin toistaiseksi kaksin. Siistiä. Ja jo matkalla tänne ihasteltiin kaikkia söpöjä taloja täällä. Niin englantilaista! ♥ Niin ja nähtiin paljon pupuja. Ne vaan nökötti siellä ihan tien vieressä, eikä mitään väliä vaikka autoja meni ihan vierestä.

Taidettiin käydä aika pikaseen nukkumaan, oli kyllä aika väsy. Minä taisin heräillä joskus puoli kymmenen aikoihin. Sitten purkamaan laukut, ja aamupalalle.

11 aikaan meille tuli käymään Kayleigh, joka on vastavalmistunut opettaja Meldreth Manor Schoolissa. Tosi mukava! ^^ Lähdettiin sitten hetken kuluttua yhdessä autolla kaupungille, mukana oli myös Abby. Mentiin Letchworth Garden Cityyn shoppailemaan. Me ostettiin Tiian kanssa lähinnä kaikenlaista tarviketta tänne taloon, ei muuten mitään shoppailtu. Yhdet ihanat rannekorut ostettiin. 8) Ja sen kaupan minä voisin ostaa vaikka tyhjäksi koruista! Mutta joo. Oli kauhean vaikeaa valita, mitä teetä ottaisi. Ja kaakao! Ne kaikki purkit oli ihan kauhean pieniä! Ei niistä kovin pitkäksi aikaa riitä. Pitää kysellä, mistä saa enemmän. :D

Ostosten jälkeen yhdistyttiin vielä Abbyn ja Kayleigh'n kanssa, ja käytiin syömässä The Three Magnetsissa. Se on ilmeisesti sellainen ketjupaikka, joka löytyy kaikkialta. Pubi, josta saa hyvää ruokaa. That's the way I like it. 8) Oli kyllä kiva paikka. Suunnilleen neljällä punnalla sai hampurilaisen, ranskalaisia ja ihan reilun lasin limpparia. Ja oli muuten täyttävää, en edes jaksanut syödä kaikkea, vaikka ensin ajattelin, että eihän tuosta riitä mihinkään! :D No parempi näin päin. Harmi kun en muistanut ottaa kuvaa, mutta kyllä me siellä vielä käydään.

Takaisin tullessa käytiin tsekkaamassa koulun aluetta. Tosi kivan ja viihtyisän näköinen paikka kyllä! Kaikkialle pääsee pyörätuolilla. Vitsit. Niin siistiä.

Illalla mennään käymään naapurissa Kayleigh'n ja Abbyn luona, päästään nettiin. :D Ja pääsen liittämään tän tekstin ja kuvat, jee.

Aika kivaa muuten, samalla junalla päästään täältä Meldrethistä Cambridgeen, ja toiseen suuntaan seuraavalle asemalle Roystoniin (isompi kauppa), pari pysäkkiä Letchoworthiin, ja tunnin matkan päässä Meldrethistä on Lontoo. Ja ainiin, mikä asema siellä on? King's Cross. 8)
Our first English breakfast :D


Meirän talo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails