torstai 13. lokakuuta 2011

A-talk: Homot naimisiin.

Kohta se alkaa. Vieraina sateenkaariperheen lapsi Sanna Marin, sekä kansanedustajat Jani Toivola (Vihr), Eevamaria Maijala (Kesk) ja Mika Niikko (Ps).
Tässä siis on mukana ilmeisesti 2 vs 2 kun puhutaan tasa-arvoisesta avioliittolaista (eli se sukupuolineutraali avioliittolaki). Odotan kauhulla mielenkiinnolla, mitä tästä seuraa, ja kirjailen tässä ajatuksiani pitkin ohjelmaa.
Toivottavasti siellä nyt tehdään selväksi se, ettei lain salliminen pakota kirkkoa vihkimään. (Edit. hyvä, tästä ei puhuttu.)

"Kyse ei ole tasa-arvosta tai suvaitsevaisuudesta tämän lakialoitteen kohdalla .... allekirjoittajia on johdettu harhaan..." (Niikko)
Ja taas siellä otettiin mukaan tämä argumentti, että pitäisi sitten sallia esim samaa perhettä olevien naimisiinmeno.

Joo ei tästä mitään tuu, ajatukset on vähän muualla.

Voi luoja tota Niikkoa. "Homoseksuaaleillakin on ihan yhtäläinen oikeus mennä naimisiin. He voivat solmia avioliiton vastakkaisen sukupuolen kanssa!"
Kypsää<3
Toihan tässä meille riittääkin, joo-oh.

Niikon mukaan adoptoitava lapsi saa ensin trauman kun menettää isän/äidin, ja sitten toisen trauman, kun saa äidin ja äidin tai isän ja isän. Lapsia adoptoidaan perheisiin kuitenkin vauvana ja sen verran pienenä, että jos ei se biologinen perhe ole koko pientä elämää aivopessyt lasta siitä kuinka homoseksuaalisuus on väärin ja sairasta, niin tuskin kahdesta samaa sukupuolta olevasta vanhemmasta traumoja syntyy. Niitä traumoja kuitenkin vähentää se, että se lapsi on kuitenkin ehdottoman haluttu, koska kukaan ei ryhdy adoptioprosessiin huvikseen. Lapset on minun mielestäni tabula rasa, ei ne syrji ilman syytä (joskus syy voi olla tyhmä tai olematon), ja usein se syy on siis vanhempien kasvatus!

Ja nyt se loppui. Meni vaihteeksi osa ohjelmasta ohi, mutta taisi olla samat argumentit kuin aina ennenkin. Mut Jani ja Sanna ♥ Täytyy ihailla että pitävät hermonsa vaikka vastapuolelta tulee niitä aivopieruja, joita ei tämä pieni pää oikein ymmärrä...

Dundudun. Ei mulla muuta, kuhan piti taas kirjottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails