lauantai 22. lokakuuta 2011

Listan päivä seitsemän + Päivän Positiivinen

Reippaasti olen muistanut tätä listaa täytellä, joo-oh.

Päivä yksi: 10 asiaa joita odotat
Päivä kaksi: 9 ihmistä joita et halua menettää
Päivä kolme: 8 asiaa joita et voi sietää
Päivä neljä: 7 asiaa joita et voi unohtaa
Päivä viisi: 6 asiaa jotka saavat sinut iloiseksi
Päivä kuusi: 5 sinulle luontevinta asiaa
Päivä seitsemän: 4 luonteenpiirrettäsi
1. Lempeys/lämminsydämisyys :D
2. Avoimuus
3. Iloisuus
4. Ujous

Päivä kahdeksan: 3 pahetta
Päivä yhdeksän: 2 päivämäärää jotka ovat tärkeitä sinulle
Päivä kymmenen: 1 asia minkä haluaisit unohtaa

                                                                       *******


Torstaina 20.10. ilmestyneestä MeNaisista bongasin kiitollisuudesta kertovan artikkelin, "Kiitos viimeisestä". Valmentaja Anne Karilahti opastaa kirjoittamaan ylös asioita, joita arvostaa ja jotka ovat sinä päivänä hyvin. Kiitollisuuden päiväkirja, siis. Ajattelin aloittaa heti!

Eilen junassa oli suloinen pikkulapsi, joka lauloi jotain itsekseen. Jotain syntymäpäivään liittyen siinä laulussa oli. Varmasti en ollut ainoa, jolle nousi hymy huulille... :) Oli niin herttainen! Lahdessa huomasin vielä, kun sama lapsi juoksi ilmeisesti isänsä luo autolle, ja näytti innoissaan tälle omaa matkalippuaan, jossa oli Franklinin kuva. Ihana!

Tänään aloitin aamuni lukemalla koulukirjaa! Luin 10-sivuisen johdannon, ja oikeastaan olen lukenut tuosta kirjasta nyt 20 sivua, koska ensimmäinen luku alkaa sivulta 21. Heh. Ja laadin itselleni lukusuunnitelmankin: luen vähintään luvun päivässä. Yhdessä luvussa on noin 20 sivua, joten se käy kyllä helposti. Lukuja on seitsemän, ja kaksi viimeistä lukua on niin lyhkäsiä, että luen ne samana päivänä. Ja jos oikein innostun, saatan lukea kaksikin lukua päivässä! Luinhan tuota kirjaa tänäänkin ennen koneen avaamista, ja aion lukea vielä myöhemminkin. Kuitenkin tavoitteena on, että olen lukenut koko kirjan torstaihin mennessä, joka sopii oikein passelisti!
Hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails