perjantai 30. syyskuuta 2011

Homoblogiksiko tämä nyt muuttui. Mutta kun perhana!

Todellakin homojen kanssa samassa työssä oleminen on vastenmielisintä mitä kokea voi. Niin tyhmät ongelman ratkaisumallit että ihan puistattaa. Ja tämä tarina on tosi. Sellaisen ihmisen aivoissa on auttamattomasti muutakin pilalla kun persereikään pitää panna. Sitä minä olen ihmetellyt mitä ne lesbot mahtaa tehdä. Toisaalta asia ei minulle edes kuulu.
Siis se makuukamarikäyttäytyminen heijastuu väistämättä normaaliin elämään. Tästä tässä yhtälössä on kysymys. 

 Tällaiset väitteet saavat väistämättä yhden jos toisenkin kiehumaan. Ei tarvitse olla edes homo tajutakseen, että tuollainen kielenkäyttö menee aika pitkälle, vaikka ei tuossa juuri kirosanoja ole.
Kyseinen lainaus on Iltalehden keskustelusta peräisin ja lähti siitä, kun Mika niikko (ps) vaati, että seksuaalinen suuntautuminen on kerrottava. Johan se laissakin lukee, että seksuaalisen suuntautumisen, iän, etnisen alkuperän tai minkään muunkaan perusteella ei saa syrjiä työssä, mutta siihenhän tuo menisi.
- Työnantajalla on oikeus valita paras mahdollinen henkilö tehtävään, Niikko lisää.
...okei. Just. Että jos on homo, niin ei voi suoriutua työstä niin hyvin kuin joku hetero? Onko se aivotoiminta niiiiin kieroutunutta että siihen ei vaan kykene?
- Siellä (nuorisojärjestössä) vaadittiin kristillistä esimerkkiä ja vakaumusta. Kristillisyyteen kuuluu suvaitsevaisuus, mutta ei se tarkoita sitä, että aivan kaikkea suvaittaisiin, Niikko sanoo tarkemmin määrittelemättä.
....mitä tähän voi enää sanoa. Ehkä tuosta voisi heittää hemmettiin koko suvaitsevaisuus-sanan, jos jossakin nuorisojärjestössä ei tarvitse suvaita tavallisia ihmisiä.


Mutta niin, vielä tuohon ensimmäiseen kommenttiin postauksen alussa. Millä tavalla makuukammaritoiminta mitenkään heijastuu normaaliin elämään? Näkeekö sen tosiaan päälle päin, että millaisia juttuja makkarissaan tekee? Enpä usko. Onhan niillä heteroillakin vaikka minkälaisia jänniä fetissileikkejä, sehän vasta kieroutunutta onkin.
*silmienpyörittelyä*
Ja sitten vielä tuo kun kommentoija miettii, että "mitä ne lesbot mahtaa tehdä". Joku aika sitten istuin vieressä, kun pari tuttua mietti sitä, että miksi olla lesbo, jos siinä seksissäkin vaan matkitaan heteroita kun käytetään kaikenlaisia välineitä.
Krhm. Tietäisittepä vaan.
Homosuhteessa oleminen ei tosiaankaan tarkoita vain sitä että miten harrastetaan seksiä. Se on jotain niin paljon muuta, suurta ja ihmeellistä - sen asian nimi on rakkaus.

ps. Tähän adoptioasiaan vielä. KAIKKI sukupuolineutraalia avioliittolakia vastustavat vetoavat siihen, että lapsella on oikeus isään ja äitiin (muutenhan lapsi kasvaa kieroon ja siitä tulee vinksahtanut ja homo ja masentunut). Toistan jälleen vastaukseni: yksinhuoltajat, tahtomattaan eron, kuoleman tms seurauksena tai tietoisena ratkaisuna. Ja kun näitä avioeroperheitä kun on aika paljon. Onko siis suuri osa maamme väestöstä vinksahtaneita?
+ Lasten (ja aikuisten) kiusaamiseen on muitakin syitä, tai kiusataan ilman syytäkin. Vaikka olisi kuinka normaalista perheestä. Kokemusta on, valitettavasti.
+ Adoptoitu tai keinosiemennetty lapsi on varmasti haluttu.

...Jatketaas vielä vähän, noita kommentteja on niin ihana lukea ♥
Kuvitelkaapa tilanne leikkikentällä tai koulusssa, jatkuva huutelu: "sun isät on homoja", äitis on lesboja" tai "homopentu"...
Miellyttävää koulunkäyntiä vaan.
Ja vastaus tälle..:
Tämä on ihan totta, tälläisiin tapauksiin pitäisikin puuttua heti ottamalla lapset huostaan sellaisilta vanhemmilta jotka ovat moisen mallin lapsilleen antaneet, ei missään nimessä saisi olla lapsia tuollaisilla hirviöillä. 
Siis ihan totta, heti kaikki lapset pois koulukiusattujen vanhemmilta!!11!

Ja tuon ensimmäisen lainauksen kirjoittajalle oli vastattu:
Miten ihmisen seksuaalinen suuntaituminen vaikuttaa ongelmanratkaisu taitoihin? Miten homojen/lesbojen makuukammarikäyttäytyminen heijastuu VÄISTÄMÄTTÄ normaaliin elämään? Nyky päivänä homous ei ole sairaus. Minua säälittää ne ihmiset jotka joutuvat elämään niin ahdasmielistä elämää, etteivät ymmärrä elämän erilaisuutta ja pysty sitä hyväksymään...
...ja hänelle vastattiin edelleen:
Juuri tämä. Et edes ymmärtänyt mitä kirjoitin. En kirjoittanut sairaudesta, kirjoitin aivotoiminnan vajavaisuus / erilaisuus mallista. Lienet homo koska et edes pystynyt ymmätätmään mitä kirjoitin. Juuri tätä tarkoitin näiden poikkavien ykslöiden kyvystä ratkaista , esimerkiksi työssä esiityviä ongelmia.
Siis olen tämän kokenut , ja olen tästä kokemuksesta keskustellut muidenkin samoinkokeneiden kanssa. Sehän on tietenkin minun henkilökohtainen kokemus, mutta juuri se riittää esittämään , juuri minun mielipiteeni, sekä vlittämään näin kokemani. Näin sitä maailmaa on aina rakennettu. 
Öö tota noin. Lol.


Okei, ehkä lopetan tämän tähän, ja noiden kommenttien lukemisen myös, naurattaa vaan liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails