sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Homostellaan pienemmäksi vahinko

Otsikko nyt on vain hassunhauska sanaleikki joka pelmahti päähäni. Tosin kyllähän tämä aihe on sitä että koitetaan korjata vahinkoa. Joo.

Miksi ihmeessä edes ajauduin selaamaan  Seurakuntalaisen blogeja... No joo. Stig, Stig, se se onkin että vaikka rekisteröidyn parisuhteen oikeuksia muutettaisiin lähemmäksi avioliittoa, niin silti siinä on se nimiero. Avioliitto. Edelleenkin epätasa-arvoisuus näkyy siinä, että homojen ja heteroiden liitoilla on eri nimi, vaikka molemmissa julistetaan kahden ihmisen välistä rakkautta. Ja edelleen rekisteröity parisuhde -nimitys mahdollistaa sen syrjimisen.

Mutta nyt halusinkin tarttua Annikin kommenttiin....
"Hienoa,Stig,että tuot näin konkreettisesti esille sen kieron tavan,jolla homojen avioliittoa on Suomeenkin ujutettu.Ja samalla systeemillä kirkossamme aina ensin sanotaan,että joku uudistus ei koske kaikkia,vaan omantunnon vapaus sallitaan.Mutta kunhan muutama vuosi päätöksestä on kulunut,niin kaikki kauniit lupaukset unohdetaan.
Tällä tavoin epäröivät saadaan harhautettua näiden uudistusten kannattajiksi ja asiat etenevät haluttuun suuntaan.Kyseessä on siis mitä räikein hämäys ja valheellinen keino muuttaa keskeisiä arvojamme.
Ollaan valppaina ja jatketaan rukoustaistelua,että tämä viekas suunnitelma romuttuisi ja kansanedustajat eivät menisi taas kerran tähän ansaan!Vain Herramme voi sen estää!"


Tunteekohan Annikki vanhan ystävämme Jouko Pihon? Heistä tulisi varmasti oiva parivaljakko.

Hyvä Annikki. Todellako tämä on harhautus, kiero tapa, räikeä hämäys, valheellinen keino muuttaa keskeisiä arvojamme? Viekas suunnitelma? Ansa? Annikki, millä tavalla se, että Suomeen tulisi sukupuolineutraali avioliittolaki, sinua velvoittaisi? Kukaan ei pakota sinua naimaan naista, joten lakimuutos ei kosketa sinua millään tavalla. Voi että. Eikö se ollutkaan niin, että Herranne rakastaa kaikkia? Kerrothan hänelle, että mikäli rakastaa, hän ei pyri muuttamaan ihmisiä, jotka ovat omia itsejään - kyllä, puhun nyt homoseksuaaleista ja muista seksuaalivähemmistöihin kuuluvista ihmisistä. Voisit myös kertoa muillekin, jotka pyrkivät "eheyttämään" "kieroutuneita" ihmisiä, että ei, emme ole millään tavalla kieroutuneita, olemme aivan tavallisia ihmisiä, kuten sinäkin olet.


Argh.

4 kommenttia:

 1. Hei Mawwi. Löysin tieni tänne seurakuntalainen.fi sivuston kautta. Et mielestäni vastannut Annikin tai Sigin pointteihin, että lainsäädäntöä sekä yhteiskunnassa että kirkossa pyritään homoliikkeen ideologian mukaiseksi askel askeleelta, vaivihkaa, mutta päättäväisesti. Lainsäädäntö on suomessa erittäin voimakas mielipidevaikuttaja, ja muuttamalla lainsäädäntöä, saadaan myös helposti kansalaisten mielipiteitä muutettua. Tämä on erityisen totta juuri tässä tapauksessa, ja mm. siksi annikki ja stig ovat huolissaan kehityksestä. Sinun vastauksesi tähän huoleen oli - jos luin tekstin oikein - että "no miten se sinulta on pois?" Jäin miettimään että oliko sinulla aiheesta enemmänkin sanottavaa kuin yllä oleva tunnepurkaus. Miksi Annikki, Stig ja Jouko Piho ovat väärässä huolensa kanssa?

  Nyt kun olen täällä, niin haluaisin kysyä mielipidettäsi maamme tunnetuimmasta homo-aktivistista Akuliina Saarikoskesta. Saarikoski uskoo myös ns. seksuaali-käännytykseen kuten konservatiivikristityt (Älä-alistu -kampanjan Anne esim.), tosin radikaalisti eri tavalla. :) Odotan mielenkiinnolla vastaustasi. Terveisin Mikko Turpeinen

  VastaaPoista
 2. Tasavertaisuus kaikkien ihmisten välillä on pelkästään hyvä asia - luulisi että muidenkin ihmisten olisi hyvä olla tätä mieltä, mutta niin ei tapahdu eikä tasavertaisuus toteudu. Eihän naistenkaan oikeudet vielä sata vuotta sitten olleet yhtäläiset miehiin verrattuna, ja naiset ovat ihan yhtälailla ihmisiä kuin miehetkin, ja niinhän se on eri seksuaalivähemmistöjen kohdalla. Heterot, homot, biseksuaalit, transsukupuoliset - kaikki ovat yhtälailla ihmisiä, veronmaksajia, töissäkäyviä, äitejä, isiä, sisaruksia. Ei mielestäni ole "aivopesua" tai mitenkään vaarallista, jos ja kun mm. sukupuolineutraali avioliittolaki saadaan voimaan.

  En ole viime aikoina seurannut Saarikoskea, joten en osaa sanoa hänestä paljoakaan. Mielestäni kuitenkaan käännytys mihinkään suuntaan toisten omien mielipiteiden ja arvojen vastaisesti ei ole hyvä asia.

  VastaaPoista
 3. Itteä kyllä eniten risoo tuossa avioliittojupakassa se, että kokoajan paasataan vaan siitä, mikä kirkon kanta asiaan on ja kuinka jumala rakastaa ja ei rakasta. Mitäs vittua jumalan kanta ateisteja liikuttaa? Miksi kirkkoon kuulumattomien pitää pelata kirkon säännöillä? Mua ei liikuta pätkääkään siunaako papit homojen liittoja vai ei. Eihän ne vihi kirkkoon kuulumattomia heteroparejakaan? Eli Miksi homopari ei voi marssia maistraattiin ja vihkiytyä siellä aviomieheksi ja aviomieheksi? Siihen ei sotketa kirkkoa millään tavalla mukaan, joten ei kai siinä ongelmia olisi? Vai häh?

  VastaaPoista
 4. ^No näimpä! Mutta kun ei, jumala on luonut avioliiton miehen ja naisen väliseksi. No kun ei jumala sitä avioliittoa ole luonut. Maailma joutuu kadotukseen jos avioliittolakia muutetaan tasavertaiseksi!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails