tiistai 8. maaliskuuta 2011

Shop, shop, shopeti shop

Hei, tänään shoppailin ihan niin että sitä voisi sanoa jopa shoppailuksi! Täytyyhän sitä silloin tällöin hankkia itsellen jotain mukavaa, enkä kyllä nytkään mielestäni mitään turhaa ostanut..! Kyllä nuo kaikki ihan käyttöön tulevat, en minä turhia juttuja osaa shoppailla. Ja vaikka tuli noita ostoksia tehtyä, niin ei nyt ihan niin paljon rahaa edes mennyt. En edes shoppaile mitään niin usein, että ei se haittaa vaikka silloin tällöin vähän enemmän ostaisikin.

Ensiksi kävin Nastolan Seppälässä - äiti kävi parturissa, joten menin sinne sitten tutkailemaan. Mielessä pyöri jo valmiiksi huomisen glamour-teemaiset opiskelijabileet, ja vaikka jo olin periaatteessa mekon varastosta valinnut, niin kyllä ajattelin katsella jotain muutakin mekkoa. No löysinhän minä varteenotettavan vastuksen tälle mekolle!

Alkuperäinen hinta 29,95e, nyt 7,00e. Ja no... Koko 146/Xs, mutta kun ei isompaakaan löytynyt, niin kokeilin tätä! Ajattelin kyllä että turha toivo, varsinkin siinä vaiheessa kun vetoketju piti vetää kiinni, mutta... Se meni! Ja vaikka tuo mekko korostaakin nyt sitä, että olen lauta, mutta ei se mittään. Tällä mennään, katsellaan vielä huomenna makutuomarin kanssa.
...Mahtoikohan tämä mekko olla syy siihen, että kassaneiti sanoi jotain tyyliin "Ja semmoisia askartelujuttuja löytyi", kun meikkejäkin ostin. Nyt vasta huomasin, että mekon merkki on "Lil missy - girls with attitude".
Todellakin.

Ai hitsi, oli tarkoitus muoksia tuota, mutta ei se mitään. Jalassa on sitten GT:stä ostetut kultaiset ihkupihkut sukkikset, jesh. 12,90 -> 2,90.


Siinä vielä mekkoa.Siinä sitten meikkiostokset Seppälästä.

Wet n wild: Wild shine: Night Prowl

6 paria pyöreitä korviksia, ihan sööttejä. 4,95 -> 2,50.


Models own irtoripset eurolla. Laitanpa nuo sitten bileisiin - joko huomenna tai viikonloppuna synttäribileisiin. Saa nähdä mitä tulee, en ole ikinä laittanut irtoripsiä... :D Nuo on hauskan värikkäät, ja pieniä paljettejakin on.

Models ownin eyelinerit vielä. Kultainen ja hopea, olisi siellä ollut vielä sinistä ja vihreää ainakin... Mutta noita tulee ainakin käytettyä, en olisi niistä muista ollut varma. Euron kipale.
Sitten lähdettiin Lahteen, ja ensiksi suuntasin Anttilaan.
En muistanut että lähdin sieltä hakemaan Rimmelin Fruities-kynsilakkoja, joten tartuin Schwartzkopfin tarjoukseen - kolme hiustuotetta, kaupanpäälle minisuoristusrauta. Joulun alla parturi kauppasi minulle minisuoristusrautaa, mutta en ostanut. Nyt kun oli tuollainen mukava tarjous, niin kyllähän siihen sitten täytyi tarttua.
Ostin sitten got2b-tuotteita: muotovaahdon, ....no nyt en muista tuon keskimmäisen tuotteen nimeä suomeksi. No kuitenkin, se mitä suihkitaan hiuksiin ennen kuin aletaan kuumalla raudalla mitään väkertämään. Lämpösuoja? Jotain sinne päin. Ja kolmanneksi valitsin oikein sparklingin hiuskiinteen. Nasu tahtoi mukaan kuvaan, se oli niin pinkki.
Jokainen tuote 5,95-6,95.
Ja vielä se suoristusrauta...
Pitäisi vielä oppia käyttämään sitä.

Kicksiinkin piti päästä. Vielä tämän päivän oli voimassa alennuskuponki, jolla sain -15% koko ostoksesta.
Mukaan lähtivät Dependin tavallinen kultaglitterlakka nr 045 ja punainen Cracked effect -graffittilakka. Molemmat 3,90e.


Sitten sokkarille alelaareja tonkimaan! Huomisia glamourpileitä ajatellen ostin punaisen GOSHin huulipunan Hot'n sweet, 4,95, ei aavistustakaan mitä se normaalisti maksaa. Enemmän.
Saa nähdä tuleeko tuota käytettyä, en normaalisti käytä huulipunaa, siksi sellainen pitikin ostaa. :D
Ja siinä kaikki sokkarilta ostetut. Vasemmalla edellä esitelty huulipuna, sitten pari lakkaa ja luomivärisivellin.


GOSH, 564 Golden dragon, 8,50->4,25. Pakkohan se oli mukaan ottaa. Oli siellä muitakin kivoja sävyjä, mutta en viitsinyt hamstrata muita.


OPIn Yodel on my cell, 16.20->8,10. Oli ihan pakko. Näitäkin olisi ollut useampia värejä, mutta tämä nyt vei voiton. Oon nyt sit vissiin tr00 kynsibloggari kun hankin ekan OPIn lakkani. No ei.

Kotimatkalla poikettiin vielä Robinhoodissa, kun muistin että tämä piti hankkia. Eli siis Rimmelin Fruities-lakka, Strawberry fizz.

Koskahan näitä kaikkia ehtii kokeilla?

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näkönen tuo mekko :D

    Itekki vähän kaipailee tuollaisia shoppausreissuja, mutta kyllähän tulevaisuudessa ehtii ku on sitten rahaa :)

    Suoristusrautaa oppii tosi helposti käyttämään, aluks saattaa ehkä onnistua polttamaan itteensä xD Mut suoristusrauta on just pop, varsinkin lyhyiden hiusten kanssa! Helpottaa tosi paljon muotoulua <3

    VastaaPoista
  2. Hehee, joo, täytyy ehkä vähän harjoitella sen käyttöä :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails